Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi: ”Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei”

Publicat pe

Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute cel mai râvnit cuplu din showbiz-ul românesc își spuneau 'adio'. Zile la rând și-au tot pus mesaje cu subînțeles în mediul online, până când artistul a decis să își ia inima în dinți și să facă marele pas spre o posibil împăcare. S-a pus în genunchi și i-a cerut iertare fostei iubite chiar în fața a sute de oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu voiau să mai audă unul de altul în urmă cu câteva zile. Cei doi au decis să nu mai colaboreze împreună absolut deloc. Cu toate astea, în acest weekend au fost împreună la același eveniment ce era stabilit de mai mult timp. Preț de câteva ore s-au ignorat total, însă la un moment dat artistul nu s-a mai putut abține.

Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi: 'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi: 'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'

Nu a dezvăluit niciunul dintre ei până la urmă care a fost motivul despărțirii, însă e clar că Bogdan de la Ploiești speră la o împăcare. Se pare că el a fost cel care a greșit în povestea lor de dragoste, astfel că după ce a îngenuncheat în fața ei, a dat de înțeles acest lucru. Iată ce i-a spus în timpul unui concert din Germania, în fața a sute de oameni!

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai:„Tot restul vieții mele!'

Citește și: Ce înseamnă blackout și ce putem face dacă rămânem fără curent electric și gaze

Citește și: Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată:”De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta”

Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi

Bogdan de la Ploiești nu a mai suportat liniștea apăsătoare și privirile întunecate dintre el și Cristina Pucean. Fără a mai ezita și cu zâmbetul pe buze, și-a făcut curaj pentru a-i cere scuze. S-a pus în genunchi în fața a sute de oameni și i-a mărturisit că pentru el este cea mai frumoasă femeie din lume. Ba mai mult, a dat de înțeles că el este vinovat pentru despărțirea dintre ei și pe această cale și-a cerut iertare, așteptând o șansă la împăcare.

„Chiar dacă nu mai suntem împreună, rămâne cea mai frumoasă femeie din lumea asta. Și dacă vreodată găsește puterea să mă ierte, eu sunt aici, la picioarele ei!”, a spus Bogdan de la Ploiești, în timpul concertului susținut în Germania, la care a participat și Cristina Pucean.

Cristina Pucean, hotărâtă să dezvăluie motivul pentru care ea și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit

Zilele trecute, toată lumea vorbea despre faptul că Bogdan de la Ploiești s-ar fi despărțit de Cristina Pucean după ce ar fi apărut goală într-o filmare pe Telegram. S-a dovedit ulterior că nu era ea și era un clip trucat, astfel că dansatoarea a dorit ca fanii ei să știe adevăratu motiv pentru care ei nu mai formează un cuplu. Nu, nu l-a dezvăluit, însă a precizat că încearcă să-și facă curaj și să vorbească despre acest subiect zilele următoare.

Am să prind curaj și am să vă spun adevăratul motiv pentru care s-a încheiat relația mea cu Bogdan. Mâine sau poimâine o să primiți un răspuns oficial., a scris Cristina Pucean, pe contul personal de Instagram.

Cristina Pucean, acuzată că s-ar fi filmat goală pe Telegram

Asta nu este tot! Belele s-au ținut lanț de Cristina Pucean zilele trecute. Pe Telegram a apărut un video c o blondă ce semână izbitor cu Cristina Pucean, care dansa provocator goală. Încă de pe atunci, fanii au zvonit că ea ar fi, deși nu o credeau să facă astfel de lucruri. Ulterior, aceasta a ieșit în față și a declarat că nu este ea în acel videoclip, fiind unul trucat. De asemenea, a venit și cu o serie de argumente.

Nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci doar să clarific că nu eu sunt în videoclip. Nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora! În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea în următorul Story și ea nu are tatuajele mele pe mână, tatuaj pe care îl am din 2016.

Pentru cei care au văzut videoclipul și au crezut că sunt eu, aștept să vă cereți scuze. Nici măcar nu ați fost puțin atenți. Să vedeți că nu are tatuajele pe care le am eu de ani de zile, pe mâini, pe piept. E mult mai vizibil în videoclip, dar eu nu pot posta asa ceva.

Nu credeam că poate exista atâta răutate. Sau că aș putea fi atât de judecată pentru ceva, ce mai ales, cei care mă cunosc știu că nu aș face sub nicio formă.’, a declarat pe atunci dansatoarea în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter