Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical: „A fost ca un șoc. A trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical. Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D din weekend, a suferit în urmă cu o lună o intervenție chirurgicală la picior. Totul s-a întâmplat pe redepe înainte, întrucât știa că merge la un simplu control. Încurajată de medic, Cristina Dorobanțu a intrat în sala de operații pentru a-i fi extirpat dermatofibromul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical. Cristina Dorobanțu a descoperit o pată brună la nivelul piciorului, pe care o ținea însă sub observație, mergând periodic la control. Ultima vizită la medic a determinat-o să se hotărască rapid în favoarea unei intervenții chirurgicale cu anestezie locală.

Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical: „A fost ca un șoc. A trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez' / EXCLUSIVCristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical: „A fost ca un șoc. A trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez' / EXCLUSIV

Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical

Cristina Dorobanțu a trecut prin clipe stresante când medicul i-a recomandat să îi scoată dermatofibromul de la picior. Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. Am avut surpriza să mi se spună că va evolua dermatofibromul pe care l-am avut, prin urmare a trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez. A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de lucrul acesta. M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp. A fost anestezie locală. Era localizat pe picior', a declarat, pentru VIVA!, Cristina Dorobanțu, marți seară, la avanpremiera filmului Top Gun: Maverick.

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei: „Când am aflat că mi se oferă șansa…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei: „Chiar dacă nu sunt tatăl natural…'/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă pe care a amânat-o: „Aveam pregătită o super-petrecere'/ EXCLUSIV

A făcut rocadă la știri cu Simona Pătruleasa

După trei luni la matinal, Cristina Dorobanțu prezintă în weekend Știrile Kanal D, în locul Simonei Pătruleasa. A fost o surpriză pentru toată lumea, am acceptat și eu și Simona fără să stăm pe gânduri, pur și simplu așa a fost să fie', ne-a spus ea despre schimbarea survenită recent în grila postului turcesc de televiziune.

M-am simțit confortabil în ambele situații. Faptul că mi-am atins visul suprem și că prezint știrile a fost mai important decât orice. Nu mă deranja că mă trezeam la 4.00 dimineața , nu mă deranjează nici acum faptul că trebuie să fiu prezentă la job în weekend. Pentru mine totul este extraordinar, doar pentru că fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Eu cu gândul acesta am pornit', a adăugat ea.

Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter