Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Publicat pe

Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00, începând din 23 mai. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu. Prezentatoarea le va aduce românilor știrile dimineții, de luni până vineri, de la ora 07.00!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa va prezenta, începând din 23 mai, Ştirile Kanal D de la ora 07:00, de luni până vineri. Știrista le va aduce românilor cele mai relevante informații și cele mai importante știri. Aceasta a înlocuit-o pe Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care prezenta știrile de dimineață la Kanal D. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții trustului.

Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina DorobanțuSimona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Simona Pătruleasa are o experiență mare la pupitrul știrilor, așa că ea le va aduce oamenilor de acasă cele mai relevante informații, în fiecare dimineață. Știrista a transmis și un mesaj telespectatorilor, prin care le promite că le va aduce cele mai importante știri, pentru a fi corect informați.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei: „Când am aflat că mi se oferă șansa…”/ EXCLUSIV

Citește și: „Puterea dragostei”, dar totul până la carieră! Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf: „O mare putere psihică'

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express. 9 perechi luptă pentru 30.000 de euro

Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00

Simona Pătruleasa a ținut să le transmită tuturor telespectatorilor un mesaj important, după ce s-a aflat că ea va prezenta Știrile Kanal D, de la ora 07.00.

Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua , aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei ', a declarat Simona Pătruleasa, conform Știrile Kanal D.

Simona Pătruleasa a înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu va fi prezentă la pupitrul Știrilor Kanal D de la 12:00, de vineri până duminică. Aceasta le va prezenta oamenilor de acasă cele mai importante informații de la prânz, vineri și în weekend. Simona Pătruleasa este cea care îi va lua locul la pupitrul știrilor de dimineață, de luni până vineri, începând cu data de 23 mai.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter