"Puterea dragostei", dar totul până la carieră! Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Publicat pe

Încantată că prezintă la Kanal D reality-show-ul Puterea Dragostei', Cristina Mihaela Dorobanțu a renunțat la relația de șapte ani, înainte de nuntă și s-a mutat în Turcia. Tânăra a avut de ales între carieră și iubitul ei, iar câștigătoare a fost „Puterea dragostei”, emisiunea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Mihaela Dorobanțu nu mai privește înapoi și a decis că emisiunea de la Kanal D, care se cheamă „Puterea dragostei”, ironic având în vedere situația ei, merită mai mult decât relația de șase ani pe care o avea. Nu regretă decizia de a pune cariera pe primul loc și consideră că dragostea mai are de așteptat.

Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem rămas bun' cu maturitate.

În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului Puterea dragostei'. Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Click!.

Chiar dacă relația s-a destrămat, când apropiații lor se așteptau ca ei să ajungă la altar, Cristina Mihaela Dorobanțu spune că este foarte fericită.

„Sufletește sunt bine! Nu, nu m-am împăcat cu fostul meu partener de viață. Noi am rămas în relații bune, decente, ca doi oameni civilizați, dar fiecare e pe drumul lui. Mă simt iubită în fiecare zi de persoanele care mă înconjoară pentru că și eu, la rândul meu, ofer foarte multă iubire.”, a mai spus prezentatoarea de la „Puterea dragostei” pentru click.ro.

„Cel mai mult pentru mine acum contează cariera, latura profesională”, susține tânăra.

"Puterea dragostei", dar totul până la carieră! Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia"Puterea dragostei", dar totul până la carieră! Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Acum doi ani, Cristina și iubitul ei își făceau planuri de nuntă

Cristina Mihaela Dorobanțu și logodnicul ei, Mihai s-au cunoscut cei doi, la o petrecere la mare în urmă cu șapte şi toată lumea credea că se vor căsători, mai cu seamă că acum doi ani își făceau planuri de nuntă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” fusese cerută în căsătorie la sfârşitul lunii mai 2018, în garaj, fix înainte de a pleca în vacanţă. 

Ne-am cunoscut la mare, în urmă cu cinci ani, la o petrecere. El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.

Citeste si: Jador, din nou la Puterea Dragostei! Artistul a pus ochii pe Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii: 'Ea este motivul de a mă întoarce'

De atunci ne-a plăcut să fim discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Lui nici pe social media nu îi place să apară. Preferă să se dedice vieţii profesionale şi private, să fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi împreună', spunea Cristina Mihaela Dorobanţu acum doi ani.

Citeste si: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter