Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf: „O mare putere psihică”

Publicat pe

Ce destin va avea Liam, cel de-al treilea băiat al lui Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova este în al nouălea cer, după ce a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, i-a dăruit, recent, un băiat perfect sănătos. Un numerolog celebru a dezvăluit însă ce îl așteaptă, în viață, pe fiul lui Laurențiu Reghecampf, în funcțtie de data în care s-a născut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Joi, 19 mai 2022, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți. Iubita antrenorului de fotbal a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, chiar de la primele ore ale dimineții. În timp ce tehnicianul Universității Craiova a devenit tată pentru a treia oară, pentru Corina Caciuc este primul ei copil. Micuțul familiei a primit numele Liam, având aceeași inițială ca frații lui vitregi: Laurențiu Jr. și Luca. 

Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf: „O mare putere psihică'Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf: „O mare putere psihică'

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Joi dimineață, antrenorul de fotbal a devenit tată pentru a treia oară. El mai are un fiu, pe nume Luca, din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer. Cu prima lui soție a mai avut și o fiică, Ana Lisa Cristina Reghecampf, care s-a născut cu o afecțiune gravă la inimă și care, din nefericire, s-a stins din viață. Din cel de-al doilea mariaj, cu Anamaria Prodan, antrenorul mai are un băiat, Laurențiu Jr., alias Bebeto. Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, început încă de anul trecut și nefinalizându-se nici până acum. 

Citește și: Corina Caciuc a născut.Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut:”Bine ai venit…”

Citește și: Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu, după ce au postat mai multe fotografii împreună:”Suntem ca frații”

Citește și: Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii.Imaginile au strâns mii de like-uri

Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Numerologul Corina Stratulat a analizat astrograma lui Liam, pentru a afla ce îl așteaptă, în viitor, pe fiul antrenorului Universității Craiova. Ea a dezvăluit, pentru Ego.ro, că fiecare dată de naștere nu este întâmplătoare și, de altfel, nici familia și nici locul. 

„Din perspectiva numerologică, analizând data de 19.5. 2022, identificăm o serie de tendințe, predispoziții și abilități puternice care să aducă succesul sau eșecul. Ziua de 19, ca interpretare, ne aduce abilitatea de a conduce, de a da o direcție altor persoane, de a inventa. Ne arată o tendință puternică de a fi unic și original.  De asemenea, regăsim și o mare putere psihică, necesară unui sportiv, dacă e să vorbim de o competiție, de o confruntare, de o situație dificilă', a precizat Corina Stratulat, specialist în numerologie.

„În planul social, se va comporta ca o stea care vrea să strălucească, care face schimbări cu ușurință, care are un comportament nonconformist, care tinde către libertate. Luna mai înseamnă vibrația 5. Semnificația cifrei 5 în numerologie este și jucătorul, cel care împinge limitele, schimbă regulile și se aventurează', a mai continuat pentru sursa citată anterior. 

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a devenit, din nou, tată 

Fostul fotbalist a postat, recent, pe Instagram o fotografie mai veche cu el și băieții lui cei mari, anunțând că e iar tată de băiat și că Liam a venit pe lume.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata’, a scris Reghe pe rețeaua socială.

Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf: „Bun venit în familie'

Și fiul cel mare al lui Reghe, Luca, a transmis un mesaj după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Tânărul i-a urat lui Liam „bun venit’, la InstaStory.

„Bun venit în familie!’, a scris Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, pe Instagram, alături de o inimă albastră. 

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter