Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii. Imaginile au strâns mii de like-uri

Publicat pe

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în India. Fosta prezentatoarea a început o nouă viață, devenind un adevărat star la Bollywood. Iulia formează un cuplu cu celebrul actor indian Salman Khan, fiind extrem de iubita de public. Recent, vedeta a avut o apariție fascinată la o lansare de bijuterii pentru mirese.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu șase ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, iar viața i s-a schimbat complet. Vedeta a devenit un adevărat star la Bollywood, iar pe plan personal este împlinită. Iulia este împreună cu Salman Khan, reușind să le câștige inimile tuturor indienilor. Fosta prezentatoare tv are numeroase contracte atât în muzică,în filme, cât și în reclame.

Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii. Imaginile au strâns mii de like-uriIulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii. Imaginile au strâns mii de like-uri

În ultimele luni, Iulia Vântur a avut un program extrem de încărcat. Vedeta a avut un turneu în SUA, unde a avut parte de o experiență de neuitat. Iulia a primit numeroase contracte în muzică, dar și în reclamele difuzate în India. Recent, iubita lui Salman Khan a apărut într-un spot publicitar de bijuterii.

Citește și: De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România:„Ai grijă ce spui!' 

Citește și: Cine este actorul indian de care Iulia Vântur a fost îndrăgostită, înainte de relația cu Salman Khan:„Prima mea pasiune„

Citește și: Juriul Eurovision din Republica Moldova a explicat de ce a acordat un punctaj mic lui WRS:”Iubesc România, dar…”

Citește și: Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu:”Va fi ceva frumos”

Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii

Iulia Vântur s-a stabilit în India în urmă cu șase ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Fosta prezentatoarea tv are o carieră muzicală înfloritoare și continuă să primească contracte atât în muzică, în filme, cât și în reclame. Recent, iubita lui Salman Khan a devenit imaginea unui brand de bijuterii din India. Luni, 17 mai, a avut un eveniment special, și anume lansarea unei colecții dedicate mireselor. Iulia a anunțat marele eveniment pe Instagram și a publicat un video spectaculos. Frumoasa blondina apare îmbrăcată în rochie de mireasă și accesorizată cu bijuterii opulente. Aparția sa a strâns numeroase complimente pe rețelele de socializare.

Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși', scria Iulia Vântur pe Instagram

Iulia Vântur a strălucit la evenimentul de lansare

Iulia Vântur a participat, marți, la evenimentul de lansare al brandului de bijuterii, unde a purtat o rochie lungă, diafană, în culoarea fildeșului. Iulia a avut o coafură lejeră, iar fanii din India au fost entuziasmați de apariția blondinei.

Vedeta a făcut poze la panou și a vorbit cu lumea. Iulia Vântur și-a îndeplinit cu succes responsabilitățile de brand ambassador, fiind lăudată și de publicațiile din India pentru apariția ei.

Iulia Vântur, pe aceeași scenă cu Salman Khan

La începutul anului acesta, Iulia Vântur a apărut într-o emiisune de mare audiență de la Mumbai, alături de iubitul său, Salman Khan. Vedeta a lansat o melodie „Main Chala', o baladă de dragoste pe care o cântă împreună cu  Guru Randhawa, un indian de succes.

Împreună au filmat un videoclip în care apar în rolurile principale Salman Khan și actrița Pragya Jaiswal. Invitată în emisiunea prezentată de iubitul ei, Iulia a cântat piesa și s-a aflat pentru prima oară oficial pe o scenă alături de Salman.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter