De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România: „Ai grijă ce spui!” 

Publicat pe

De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, la Salman Khan. Frumoasa blondină nu a putut sta departe de familie de Paște, așa că a revenit la Iași, locul unde a copilărit, pentru a fi alături de cei dragi. După amintirile create pe meleagurile natale, vedeta se va întoarce în America și nu în India, unde locuiește de ceva timp. Artista a explicat motivul, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a revenit în România pentru a-și petrece sărbătorile împreună cu familia. Vedeta s-a născut și a crescut la Iași, unul dintre cele mai frumoase orașe de la noi. Din păcate, frumoasa blondină nu va rămâne pentru prea mult timp în țară, iar asta pentru că trebuie să plece în America.

De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România: „Ai grijă ce spui!' De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România: „Ai grijă ce spui!' 

Fosta prezentatoate tv a intrat, în direct, prin Skype la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv. Vedeta i-a surprins pe fani, dar mai ales pe gazda emisiunii. Artista a reacționat la discuția cu Cătălin Măruță, după ce a dezvăluit că se va întoarce în America și nu în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani, cu actorul Salman Khan.  

Citește și: Cine este actorul indian de care Iulia Vântur a fost îndrăgostită, înainte de relația cu Salman Khan:„Prima mea pasiune„

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian:”Nu cred în…”

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe:„Noi păstrăm această tradiție'. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România

Iulia Vântur a intrat în direct prin Skype în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a povestit că a vrut să le facă o surpriză părinților. Prin urmare, a stat câteva zile în România pentru a petrece Paștele împreună cu cei dragi. Când a simțit că urmează să fie întrebată despre Salman Khan, fosta prezentatoare TV a ocolit subiectul, rugându-l pe Cătălin Măruță să aibă grijă la ceea ce spune. 

„Îi salut și eu pe părinții tăi, cred că sunt cei mai fericiți pentru că a venit fata acasă', a început el. 

„Da, normal. Mama mi-a transmis că te urmărește în fiecare zi. Să ai grijă ce spui!', a replicat imediat Iulia Vântur. 

„Se uită acum și nu mai pot să zic”, a mai continuat Măruță la emisiune. 

Iulia Vântur cântă pe cele mai importante scene din America 

Iulia Vântur i-a luat prin surprindere pe cei de acasă, după ce a anunțat că urmează să meargă în Statele Unite și nu în India, în urma vizitei făcute în România. Artista a declarat că în ultima perioadă a avut tot mai multe concerte în America și încă mai are contracte de onorat:

„Stau câteva zile și după aceea mă întorc în State. Am venit din Statele Unite, am avut multe concerte în orașe importante. A fost superb. Am cântat pe unele scene unde au cântat nume legendare, cum ar fi Frank Sinatra, Beyonce și a fost un moment de care am fost foarte mândră', a mărturisit vedeta.

Iulia Vântur a lăsat televiziunea deoparte și a devenit cântăreață și actriță. Piesele ei sunt fredonate de milioane de fani din întreaga lume. 

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter