Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe: „Noi păstrăm această tradiție”. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

Publicat pe

La 40 de ani, Laura Cosoi urmează să devină, în scurt timp, mamă pentru a treia oară, iar sarcina o face să strălucească. Cea de a treia fetiță a familiei completează în mod perfect cercul și cu toții sunt nerăbdători să o cunoască. Despre cum e viața cu… aproape trei copii pentru o femeie care este încă extrem de activă pe plan profesional ne-a povestit chiar carismatica actriță. De asemenea, ne-a oferit câteva detalii despre botez și ne-a spus chiar și cine vor fi nașii mezinei lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bună, Laura! Înainte de toate, felicităăăăăări, vei deveni a treia oară mămică! Spune-ne cum te simți acum, aproape pe ultima sută de metri cu sarcina?

Da, mulțumesc mult! Mă simt foarte bine, îmi priește sarcina. De fiecare dată m-am simțit foarte bine pe parcursul sarcinilor. Au fost sarcini ușor de dus, adică fără complicații, până la termen, cu nașteri frumoase. Dar acum mi se pare așa că, la a treia, e parcă altfel, pentru că elementul de necunoscut de la prima sarcină nu există, sunt mai multe lucruri care mi se par diferite.

Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe: „Noi păstrăm această tradiție'. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIVLaura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe: „Noi păstrăm această tradiție'. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

De data asta, mi se pare că e, așa, ca parte din mine (râde), nu în afara mea, știi? Adică nici nu vorbesc foarte mult despre asta, nici nu vorbesc cu burtica, așa cum fac mămicile, pur și simplu e. E cu mine peste tot această fetiță și probabil și pentru că am doi copii acasă contează, că nu apuci să stai să-ți mai analizezi stările…

Laura Cosoi, detalii despre a treia sarcină și botezul fetiței

Ce dificultăți ai întâmpinat de data aceasta? A fost mai ușoară această sarcină, în comparație cu celelalte două, sau mai grea?

A fost altfel, în sensul că, repet, la prima sarcină există un necunoscut și nu știi cum e și te tot întrebi la fiecare analiză: „oare e bine copilul?, „oare o să ajung la termen?. Apoi, te minunezi că e al tău și sunt tot felul de etape. Al doilea copil a venit, așa, ca o mare, mare dorință. Am vrut extrem de tare să aibă Rita un frățior sau o surioară, să nu rămână singură. Dar evident că era presiunea mai mare, mi se părea… Mai ales că prima oară nu știi cum e, că ești fără copii, practic, după care, vezi și conștientizezi ce înseamnă un copil și cum se dezvoltă, și ce-ți oferă – atâta dragoste, dar și responsabilitate, și așa mai departe.

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:”În momentul acesta, am o ofertă”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, în șaptea lună de sarcină:„Am avut o perioadă grea'

Citește și: Primele imagini cu Adrian, mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan:„Noi suntem filmul Singur Acasă, toate părțile, în același timp'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții: „Cerem daune”

Laura Cosoi: „Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță'

Normal că a doua oară devii mult mai conștientă de sarcină și repercusiunile le vezi altfel, le cântărești diferit, pentru că vezi copilul care e în fața ochilor tăi și știi ce-ar putea ieși, și atunci mi se pare că e mai mare presiunea. De data asta, lucrurile au fost absolut line, complet și super în completarea poveștii mele de iubire cu Cosmin, dar și a relației cu fetele, și e un copil extraordinar de dorit.

Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță. Încă dinainte de a rămâne însărcinată, i-am spus lui Cosmin: „Vezi că va fi tot fetiță!, deci nu e ca și cum ne așteptam să fie băiat. Am simțit că va fi și când am fost la ecografia de primul trimestru, la morfologie, și când se vedea practic sexul copilului, i-am zis lui Cosmin: „E fetiță. (râde).

Laura Cosoi: „O să mergem pe aceeași rețetă ca până acum'

Mai e aproximativ o lună până în ziua cea mare… Cum stați cu pregătirile? I-ați amenajat deja un loc special, separat, sau în camera voastră, pentru primele luni de viață?

Da, o să mergem pe aceeași rețetă ca până acum. Am reușit să mutăm fetele împreună de câteva luni. Fetele dorm în camera lor, în același pat, iar acum eu dorm cu Cosmin în dormitorul nostru, unde va fi cea mică, evident, pentru că îmi doresc să o alăptez, ca și pe Rita și pe Vera. Voi avea un pătuț care va fi lângă patul meu și voi alăpta, deci, în primele luni de viață, cu siguranță va sta cu noi în cameră și voi folosi, evident, aceleași lucruri pe care le-am avut la Vera, pentru că nici nu au apucat să se răcească bine, cum ar veni, adică abia le-am împachetat și trebuie să le scoatem iarăși. În iunie nasc.

Cine vor fi nașii mezinei Laurei Cosoi

V-ați gândit cine vor fi nașii micuței?

Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu. Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune. Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Foto: Felcia Simion, Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter