Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții: "Cerem daune"

Publicat pe

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții. Soția lui Daniel Onoriu a dezvăluit că avocații lor au făcut plângere la Parchet și urmează să ceară daune. Daniel Onoriu e decis să nu lase nepedepsit calvarul pe care l-a trăit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu își caută dreptatea la Tribunal, după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei operații greșite de către medicii unei clinici din Turcia. Pilotul a fost pe punctul să-și piardă viața după ce medicii din Turcia i-au greșit o operație de micșorare a stomacului, considerată o intervenție banală, nicidecum una complicată, ce implică riscuri majore.

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții: "Cerem daune"Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții: "Cerem daune"

Daniel Onoriu a dat în judecată medicii turci din cauza cărora a fost la un pas de moarte

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au greșit operația de gastric sleeve! În urma intervenției, pilotul de raliu a fost pe punctul să-și piardă viața și a stat internat timp de 55 de zile la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează!

Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta', ne-a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!

Daniel Onoriu a stat 55 de zile la Terapie Intensivă din cauza medicilor turci care l-au operat

Daniel Onoriu era nemulțumit de kilogramele în plus pe care le acumulase, așa că a decis să se opereze în Turcia, la o clinică de specialitate.

Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Odată întors acasă, au apărut complicațiile.

Pe 3 decembrie 2021, Onoriu a fost adus cu hemorgie internă masivă la Spitalul Floreasca, unde medicii au intevenit de urgență pentru a-i salva viața pilotului.

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Citește și: Ce metodă tradițională a folosit Gabriela Cristea pentru a afla sexul celui de-al doilea copil:„Așa a fost!

Pilotul a stat nu mai puțin de 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

„Era măcelărit de medicul din Turcia, aşa s-au exprimat doctorii când l-au deschis pe burtă. Au făcut tot ce e omeneşte posibil să-l ţină în viaţă până acum. În Turcia, i-au atins o venă principală la pancreas care a sângerat încontinuu.

Am discutat chiar cu medicul care l-a operat in Turcia. Ne-au sunat cu o zi înainte că vine în Bucureşti chiar medicul turc care o să-l opereze. Am fost, am discutat, ne-au dat garanţii că are zeci de operaţii bariatrice la activ', a povestit la acel moment disperată soţia lui Daniel Onoriu.

Medicii turci au dat dovadă de lipsă de profesionalism în cazul lui Daniel Onoriu

Daniel Onoriu este de părere că medicii turci care l-au operat, inițial, au realizat că el ar avea o problemă de sănătate, dar au efectuat oricum intervenția chirurgicală doar din dorința de a-i lua banii. Ba chiar a susținut public acest fapt.

Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii',a declarat Daniel Onoriu, la Antena 1.

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește', a spus Daniel Onoriu, după ce a fost externat, într-un mesaj pe contul său de zocializare.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter