Denisa Tănase a fost jefuită în Polonia. I-a fost spart magazinul: „Mi s-a furat...”

Publicat pe

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte, în Polonia. Femeia de afaceri le-a povestit fanilor, pe o rețea socială, toată întâmplarea nefericită. Peste noapte, vedetei i s-a furat multă marfă, înainte cu o zi de marea deschidere a propriului ei magazin, o afacere cu parfumuri. Fosta cântăreață, deși a fost șocată de pățanie, e optimistă și a găsit deja soluția de a suplimenta cu marfă nouă.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase a devenit cunoscută, alături de sora ei, după ce au format acum mulți ani trupa Bambi. Poate una dintre piesele lor de succes a fost Doi ochi căprui, care încă mai e fredonată de mulți dintre fanii nostalgici. După cariera muzicală, vedeta s-a reprofilat și s-a îndreptat spre mediul de afaceri, unde lucrează împreună cu soțul ei. Cuplul a cunoscut succesul și în plan imobiliar, având afaceri în Dubai, dar și datorită brandului lor de parfumuri. 

Denisa Tănase a fost jefuită în Polonia. I-a fost spart magazinul: „Mi s-a furat...'Denisa Tănase a fost jefuită în Polonia. I-a fost spart magazinul: „Mi s-a furat...'

Denisa Tănase a dat lovitura cu brandul ei de parfumuri și, de-a lungul timpului, a deschis mai multe magazine în țară, dar și în lume. Recent, vedeta și-a dorit să-și vândă produsele și în Polonia, acolo unde i s-a întâmplat ceva neașteptat. 

Citește și: Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai!Au vândut apartamente de milioane de euro

Citește și: De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România:„E mai mult decât probabil să fie definitiv'

Citește și: Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui:”Se teme că cineva ar putea să i-o fure…”

Citește și: Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022.Ce va face cu premiul

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte, în Polonia. I-a fost spart magazinul

Vedeta se află în Polonia, alături de sora sa, Raluca Tănase. Acolo, își deschid o nouă locație prin care să-și vândă produsele. După multe nopți nedormite, Denisa și Raluca au lucrat cot la cot cu angajații lor, inclusiv muncă fizică, doar pentru a pregăti totul pentru marea deschidere. Cu o zi înainte, vedeta a primit o veste care a șocat-o. Magazinul mult visat a fost jefuit. Vedeta le-a povestit fanilor întreaga pățanie, pe InstaStory.

Ea spune că de pe rafturi au fost luate aproape toate produsele pe care le pregătiseră pentru viitorii clienți. Astfel că șansa lor de a a avea o deschidere ca la carte stă acum în marfa pe care o au la București, doar că transportul va dura în jur de două zile. Chiar și așa, deși angajații săi și chiar și Raluca Tănase s-au arătat extrem de afectați de acest incident, soția lui Mircea Brânzei își păstrează optimismul. Vedeta spune că trebuie să meargă mai departe în orice condiții, căci nu se poate opri acum, după atâta muncă, din cauza unui fapt de acest fel.

Denisa Tănase: „Sunt curioasă ce mai urmează'

„Noi am vrut să avem totul pregătit, mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. Între timp, peste noapte, ni s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate parfurile expuse pentru testare, 35 de fonduri de ten, de pe raft încă nu știm. Ajungem acolo și vedem dacă ne-a rămas ceva marfă să expunem.

O să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta o să dureze între 24 și 48 de ore. Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple, dar eu sunt pozitivă. S-a întâmplat, trecem peste, găsim soluții, ne vedem de obiectivele noastre și ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, nu ne putem bloca în chestia asta', a spus Denisa Tănase pe Instagram.

Vedeta a avut și un mesaj pentru cei care-i critică pe români și care văd România cu ochi răi. Aceasta spune că fapte rele se întâmplă peste tot în lume, nu doar la noi în țară, drept dovadă stă și ultima sa pățanie: „vreau doar să vă rog să nu mai comentați despre români și România, că doar în România se fură. Nu, în România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva', a mai spus afacerista.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter