Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai! Au vândut apartamente de milioane de euro

Publicat pe

Cum au dat Denisa Tănase și soțul ei lovitura în Dubai. Cei doi formează una dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Împreună, au crescut două afaceri de succes, unul cu parfumuri și o agenție imobiliară. În doar câteva luni, ambii le-au vândut românilor apartamente de milioane de euro. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează un cuplu încă din 2017, însă au decis să se căsătorească anul trecut. Împreună, au dat lovitura în Dubai datorită celor două afaceri de succes, atât cu parfumuri, cât și cu imobiliare.  

Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai! Au vândut apartamente de milioane de euroCum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai! Au vândut apartamente de milioane de euro

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au ajuns să aibă în Dubai șapte proprietăți, pe care le plătesc în rate direct la dezvoltator. Pentru ei, orașul din Emiratele Arabe Unite este locul unde îi spun acasă. Recent, soțul Denisei Tănase a povestit de ce au ales să locuiască în Dubai, dar și cum merg afacerile lor, potrivit Ok! Magazine.

Citește și: De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România:„E mai mult decât probabil să fie definitiv'

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuieşte Denisa Tănase în Dubai.Are două proprietăți, acolo

Citește și: Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ce condamnare avea

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Cum au dat Denisa Tănase și soțul ei lovitura în Dubai

Denisa Tănase şi soţul ei Mircea Brânzei au două afaceri de succes în Dubai. Prima dată au dat lovitura în Dubai cu brandul de parfumuri my Geisha. Apoi, și-au lansat propria agenție imobiliară unde le-au vândut românilor apartamente de milioane de euro. 

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu, Mircea Brânzei a vorbit pe larg despre afacerile pe care le are împreună cu soția lui. Mihai Morar, la rândul său, a venit pentru prima dată în Dubai, unde a rămas impresionat de împrejurimi. 

Întrebat de ce vor românii să investească în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, după numărul de locuitori, soțul Denisei Tănase a răspuns: 

„Este noua America. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai', a spus Mircea Brânzei. 

Au vândut apartamente de peste 60 de milioane de euro 

În râvnitul oraș din Emiratele Arabe Unite, Denisa Tănase și Mircea Brânzei și-au lansat două afaceri de succes, cea cu parfumuri de lux și agenția imobiliară. Soțul fostei artiste a recunoscut cum arată succesul pentru ei: 

„Pe partea de magazine, afacerea cu parfumuri şi satisfacţia clienţilor noştri, iar pe partea de real estate în Dubai, am bătut un record la care nici eu, nici dezvoltatorii de aici nu s-au aşteptat.

Aproape 150 de apartamente vândute, din decembrie până acum, peste 60 de milioane de euro', a spus încântat Mircea Brânzei. 

Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai! Au vândut apartamente de milioane de euroCum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai! Au vândut apartamente de milioane de euro

Cum a început afacerea lor cu agenția de imobiliare în Dubai

Cei doi au venit împreună de mai multe ori pe an în Dubai, cu parfumurile. Asta se întâmpla înainte de pandemie, la sfârşitul lui decembrie și începutul lui ianuarie. Cu o seară înainte, Denisa Tănase și Mircea Brânzei au hotărât să meargă ziua următoare să vizioneze diferite proprirtăți din Dubai.

Aşa se face că, după o vizionare, Denisa şi Mircea au investit un avans în două proiecte, unul între Dubai Marina şi Palm, de 350.000 de euro, iar celălalt un studio în zona Palm, de 170.000 de euro.

„Nu ne-am putut hotărî, dar când am văzut cât de simplu e, cu avans de doar 5%, le-am luat pe amândouă. Nu aveam paşaportul la noi, dar le-am rezervat pe loc, în Beach Front şi în Palm.

Când am văzut cum funcţionează, am plecat şi pe avion ne gândeam cum le vom plăti. Ne-a venit ideea să facem site-ul, pentru a ne putea plăti apartamentele, şi am început să le recomandăm şi altor prieteni şi au fost şi alţii care au avut încredere în viziunea noastră.

Încet, încet, am început să facem bani din recomandări, iar acele sume din comision ne-au ajutat să ne plătim ratele. Iar acum, ca semn de recunoştinţă, îi recompensăm pe clienţii noştri pentru recomandările pe care ni le fac', a mai continuat el la podcast.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură YouTube

Vezi şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter