Cristina Rus e însărcinată pentru a treia oară. Ce sex va avea bebelușul și când va naște vedeta - EXCLUSIV

Publicat pe

Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta va deveni mamă mai curând decât se aștepta cineva. La începutul acestui an, vedeta își va strânge la piept bebelușul. 

De mai mulți ani de zile, Cristina Rus a dispărut din lumina reflectoarelor. Vedeta se concentrează pe viața de familie, îl sprijină pe soțul său și crește în armonie cei doi copii pe care îi au împreună.

Acum, VIVA! a aflat în exclusivitate că vedeta este însărcinată pentru a treia oară. În luna ianuarie a anului următor, fosta cântăreață va aduce pe lume bebelușul.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spune Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!.

În urmă cu doi ani, în 2017, Cristina Rus declara că își dorește al treilea copil, chiar o fetiță.

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Da, mami, o fetiţă’, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară.  „ Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel  puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor,  dar 10 sau 11 ani  cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor.', spunea Cristina Rus pentru Antena Stars.

Cum arată acum Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy. Vedeta are 37 de ani și doi copii

La 37 de ani, Cristina Rus poate concura cu orice adolescentă. Are un trup de invidiat, deși este mama a doi copii minunați. Aceasta a devenit cunoscută când s-a lansat în trupa Blondy alături de Andreea Bănică. Din păcate, trupa s-a destrămat în 2004. Andreea Bănică și-a construit o carieră solo de invidiat, însă Cristina Rus nu a avut același noroc.

După separarea profesională de Andreea Bănică, Cristina Rus a urmat și ea o carieră solo, dar apoi a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Este concentrată pe familia pe care o are. Este mămica a doi copii, Dragoș și Cristina Maria.

Foto: Facebook

Cristina Rus e însărcinată pentru a treia oară. Ce sex va avea bebelușul și când va naște vedeta - EXCLUSIVCristina Rus e însărcinată pentru a treia oară. Ce sex va avea bebelușul și când va naște vedeta - EXCLUSIV
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter