Bebelușa Cristina și Denis Ștefan și-au creștinat cea de-a doua fiica. Primele imagini de la botez

Publicat pe

Cristina și Denis Ștefan și-au creștinat cea de-a doua fiica și au publicat primele imagini de la botez. În familia lui și a soției sale Cristina a avut parte, în acest weekend, de clipe magice. Cei doi și-au creștinat cea de-a doua fetiță, Dominique Maria. Din cauza restricțiilor, evenimentul a fost unul restrâns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Cristina și Denis Ștefan au decis să nu mai aștepte cu marele botez, chiar dacă situația din România nu le-a permis să facă o mare petrecere. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, evenimentul a fost unul restrâns, în familie, fără petrecere.

Primele imagini de la botez. Denis Ștefan și-a creștin fiica

Cristina Ștefan a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii de la botez.

Dominique Maria este creștină', a scria soția lui Denis Ștefan pe Instagram, despre botez. Așa cum puteți observa și în imaginile din galeria foto, Delia, fiica cea mare a cuplului, a fost emoționată la botez.

Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei' Cristina

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară

Fetița a venit pe lume în septembrie

Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Cuplul a făcut anunțul în mediul online sâmbătă, 3 aprilie 2021. „Dragilor, Familia Ștefan se mărește! Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare!

Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară! ‘, a scris Cristina pe Instagram.

Fetița a venit pe lumea în septembrie. În ziua nașterii, mămică a postat astăzi o imagine în care își tine fetița nou-născută în brațe abia la începutul săptămânii.

„Vineri, 03.09.2021 , a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria.🤍🕊 Suntem binecuvantați! 🙏🏻 Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!✨’, a scris Cristina Ștefan, în cadrul postării.

Cristina și Denis Ștefan, una dintre cele mai solide relații din showbiz

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, dar se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor a debutat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză’.

Căsnicia acestora a fost mereu una discretă, ținută departe de ochii lumii, chiar dacă „bebelușa’ este foarte activă în mediul online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter