Cristina Spătar a primit inel de la iubit. Primele declarații: "Am spus DA, mulțumesc frumos"

Publicat pe

Cristina Spătar a primit inel de la iubit. Chiar de ziua ei, bărbatul i-a făcut o surpriză de proporții și i-a așezat pe degetul inelar o bijuterie superbă. Oare urmează să se căsătorească? Iată ce declarații a făcut recent vedeta! 

Cristina Spătar trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, după ce acum 3 ani de zile a fost nevoită să divorțeze de soțul ei. Acum puțin timp, ea a părăsit și vila în care locuia cu copiii, căci fostul soț voia să se mute acolo cu noua iubită care se pare că ar fi și însărcinată. Soarele a ieșit acum pe strada ei, iar cântăreața și-a cumpărat o casă nouă.

Și cu dragostea stă foarte bine, căci are un partener care o iubește și o răsfață cu cadouri numai unul și unul. După ce au petrecut o vacanță minunată la mare, Cristina și-a sărbătorit ziua de naștere. Iubitul a surprins-o cu un inel strălucitor. Bijuteria stă acum pe degetul ei inelar. Oare se apropie nunta? Rămâne de văzut ce se va întâmpla, cert este că relația lor devine din ce în ce mai serioasă!

„Da, l-am primit de la el. (n.r.iubit). Am spus DA, mulțumesc frumos! Doar a fost ziua mea. Nu e de logodnă ca să mai primesc unul. Mai așteptăm unul și mai mare! (…) Urmează și să ne mutăm. Cei mici sunt foarte bine, i-am lăsat în vacanță. Albert mai are puțin și face 10 ani.”, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar a primit inel de la iubit. Primele declarații: "Am spus DA, mulțumesc frumos"Cristina Spătar a primit inel de la iubit. Primele declarații: "Am spus DA, mulțumesc frumos"

Ce mașină conduce Cristina Spătar. Cât de bine îi merge după divorțul de fostul soț

Zile la rând, Cristina Spătar a ținut ocupată prima pagină a ziarelor după ce soțul a dat-o afară din casă cu tot cu copii. El s-a mutat în vilă cu noua iubită care se pare că ar fi însărcinată. Atunci, ea a luat decizia, a plecat din vilă, a închiriat un apartament în București și a locuit acolo o bună perioadă alături de copii.

Iată că soarele a răsărit pe strada ei, și-a cumpărat o casă în rate, afacerile merg bine, la fel și cu dragostea, stă foarte bine. Trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de un bărbat. Acesta i-a cunoscut și copiii și chiar au mers împreună în vacanțe.

Foto: Facebook, Captură TV 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter