Pare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Publicat pe
Pare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin BotezatuPare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Denisa Nechifor, una dintre cele mai dorite femei din lumea bună a Capitalei, a făcut o mărturisire șocantă. Deși pare sănătoasă tun, frumoasa blondă a dezvăluit că are de mică probleme cu inima. Fostă soție a lui Adrian Cristea și fostă iubită a lui Bote, Denisa încearcă să țină boala sub control.

Denisa Nechifor a fost dintotdeauna genul de femeie cu priză la bărbați înstăriți, fiind una dintre cele mai dorite femei din lumea bună a Capitalei. Căsătorită în trecut cu fotbalistul Adrian Cristea și cuplată pentru o vreme cu Cătălin Botezatu, blonda a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor. Însă în spatele frumuseții se ascunde un secret trist, pe care Denisa l-a făcut public abia acum.

Denisa Nechifor, mărturisire neașteptată despre problemele de sănătate

Invitată la 'Xtra Night Show', Debisa Nechifor a dezvăluit că suferă, de la vârsta de cinci ani, de o boală a inimii, din cauza căreia nu are voie să se streseze sau să aibă supărări.

'Sunt sănătoasă, doar că mi-am găsit o mică problemă la inimă când eram mică, care s-a accentuat şi sunt hipertensivă ca jumătate din populaţie, nu este nimic spectaculos. Îţi dă Dumnezeu un semn că trebuie să fii mai liniştit. Moartea bunicilor mei m-a liniştit. Când am stres am tensiunea ridicată. Mi-am dat seama că decât să fac 50 de lucruri pe zi, mai bine 48, dar bune', a dezvăluit la Antena 1 blonda, mamă a unei fetițe de nouă ani, Rania, rezultată din mariajul cu fotbalistul Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a avut o idilă cu Cătălin Botzatu

 În urmă cu circa opt ani, se pare că Denisa Nechifor a avut o relație cu Cătălin Botezatu, pe atunci proaspăt despărțit de Bianca Drăgușanu. Designerul nu a confirmat niciodată idila cu aceasta, dar mai rar auzi așa vorbe frumoase la adresa unei femei. 'Pe lângă este o femeie frumoasă, se cupă cu foarte multe lucruri impresionante, se implică în acte de caritate și practic cu asta m-a vrăjit. Am descoperit un alt timp de om, frumos în interior, căruia îi place să facă bine oamenilor. Denisa este o femeie specială, frumoasă, care poate atrage orice bărbat nu doar prin aspectul fizic, care oricum este perisabil, ci și prin comportamentul ei. E problema noastră dacă suntem sau nu împreună', a declarat Bote la vremea respectivă.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Cine este fiul Vioricăi Dăncilă. Victor are o poveste ruptă din filme, fiind înfiat de premierul României imediat după naștere

La 4 ani, era cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată Thylane Blondeau acum, la 18 ani

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă