Pare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Publicat pe
Pare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin BotezatuPare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Denisa Nechifor, una dintre cele mai dorite femei din lumea bună a Capitalei, a făcut o mărturisire șocantă. Deși pare sănătoasă tun, frumoasa blondă a dezvăluit că are de mică probleme cu inima. Fostă soție a lui Adrian Cristea și fostă iubită a lui Bote, Denisa încearcă să țină boala sub control.

Denisa Nechifor a fost dintotdeauna genul de femeie cu priză la bărbați înstăriți, fiind una dintre cele mai dorite femei din lumea bună a Capitalei. Căsătorită în trecut cu fotbalistul Adrian Cristea și cuplată pentru o vreme cu Cătălin Botezatu, blonda a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor. Însă în spatele frumuseții se ascunde un secret trist, pe care Denisa l-a făcut public abia acum.

Denisa Nechifor, mărturisire neașteptată despre problemele de sănătate

Invitată la 'Xtra Night Show', Debisa Nechifor a dezvăluit că suferă, de la vârsta de cinci ani, de o boală a inimii, din cauza căreia nu are voie să se streseze sau să aibă supărări.

'Sunt sănătoasă, doar că mi-am găsit o mică problemă la inimă când eram mică, care s-a accentuat şi sunt hipertensivă ca jumătate din populaţie, nu este nimic spectaculos. Îţi dă Dumnezeu un semn că trebuie să fii mai liniştit. Moartea bunicilor mei m-a liniştit. Când am stres am tensiunea ridicată. Mi-am dat seama că decât să fac 50 de lucruri pe zi, mai bine 48, dar bune', a dezvăluit la Antena 1 blonda, mamă a unei fetițe de nouă ani, Rania, rezultată din mariajul cu fotbalistul Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a avut o idilă cu Cătălin Botzatu

 În urmă cu circa opt ani, se pare că Denisa Nechifor a avut o relație cu Cătălin Botezatu, pe atunci proaspăt despărțit de Bianca Drăgușanu. Designerul nu a confirmat niciodată idila cu aceasta, dar mai rar auzi așa vorbe frumoase la adresa unei femei. 'Pe lângă este o femeie frumoasă, se cupă cu foarte multe lucruri impresionante, se implică în acte de caritate și practic cu asta m-a vrăjit. Am descoperit un alt timp de om, frumos în interior, căruia îi place să facă bine oamenilor. Denisa este o femeie specială, frumoasă, care poate atrage orice bărbat nu doar prin aspectul fizic, care oricum este perisabil, ci și prin comportamentul ei. E problema noastră dacă suntem sau nu împreună', a declarat Bote la vremea respectivă.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Cine este fiul Vioricăi Dăncilă. Victor are o poveste ruptă din filme, fiind înfiat de premierul României imediat după naștere

La 4 ani, era cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată Thylane Blondeau acum, la 18 ani

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter