Cine este fiul Vioricăi Dăncilă. Victor are o poveste ruptă din filme, fiind înfiat de premierul României imediat după naștere

Publicat pe
Cine este fiul Vioricăi Dăncilă. Victor are o poveste ruptă din filme, fiind înfiat de premierul României imediat după naștereCine este fiul Vioricăi Dăncilă. Victor are o poveste ruptă din filme, fiind înfiat de premierul României imediat după naștere

Una dintre cele mai controversate femei din politica românească, Viorica Dăncilă are o viață de familie despre care nu se știe mai nimic. Premierul României are un singur copil, Victor, născut în 1990. Victor este fiul înfiat al Vioricăi Dăncilă, iar povestea familiei este una demnă de filme.

Nu multă lume știe că prim-ministru României Viorica Dăncilă este mamă. Fiul său, Victor Dăncilă, în vârstă de 29 de ani, a fost înfiat de aceasta imediat după naștere, pe vremea când avea 26 de ani și era profesoară la Videle, după cum a dezvăluit Libertatea la începutul acestui an.

Cine este fiul Vioricăi Dăncilă. Premierul l-a adoptat când avea 26 de ani și preda la un liceu din Videle

Venit pe lume la maternitatea din Videle, Victor provenea dintr-o familie săracă, cu șapte copii, mama sa naturală fiind nevoită să îl dea spre adopție din cauza condițiilor precare. Vorica Dăncilă avea doar 26 de ani când a devenit mama adoptivă a lui Victor, la acel moment activând ca profesoară la un grup industrial din Videle.

Conform Bugetul, Victor Florin Dăncilă a absolvit Grupul Școlar Tehnic Videle în anul 2008. El a promovat Examenul de Bacalaureat, cu media 9,62. La Limba și literatura română, la proba scrisă, a obținut nota 9,6, în timp ce la oral a luat 10. Ulterior, și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică din București.

În 2018, fiul premierului Viorica Dăncilă s-a angajat consilier la Curtea de Conturi la o săptămână după ce mama acestuia a ajuns premier, după cum a relevat Newsweek. De curând, a mai făcut un pas înainte în carieră, ajungând consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc. Înainte de asta, Victor Dăncilă a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu.

Din 2016, Victor este căsătorit cu Elena, chiar dacă în prezent se speculează că cei doi ar fi divorțat dincauză că anumite bunuri comune nu mai figurează ca fiind pe numele amândurora.

Foto: Libertatea

Citește și:

Cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. El a ajutat-o să lucreze în televiziune: 'Am păstrat o relație civilizată'

Lavinia Pîrva, la plimbare cu micuțul Alexandru. Soția lui Ștefan Bănică a scăpat de kilogramele în plus

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă