Studiu: Cât de mult mint bărbații ca să te aducă în pat

Publicat pe de Catalina Cristescu

Cât de mult mint bărbații? Mai mult ca femeile? Pentru ei miza e diferită, mai ales atunci când vor să se culce cu tine. Rezultatele unui studiu fac lumină.

Cu toții apelăm la diverse trucuri pentru a atrage un partener de o noapte sau mai multe. Parfumuri fine, haine care ne scot în evidență atuurile fizice.

Femeile se coafează, machiază, bărbații sunt obsedați de freză, iar barba îngrijită îi face mai masculini și mai seducători.

Citește și:

3 mituri despre cât de mult sex vor bărbații

Sexul dur e un fel de Viagra pentru cuplu în afara dormitorului!

Prin urmare ne fardăm apariția, dar mereu atitudinea este cea care câștigă cele mai multe puncte. Mimică, gestică, cuvintele alese, care… de multe ori sunt minciuni pure.

Ori mai clar, minciună este interesul arătat pentru celălalt, mimat la cote mai înalte tocmai ca persoana respectivă să se relaxeze și să cadă mai ușor la drum de seară, la așternut.

Un studiu arată că 44% dintre bărbați sunt dispuși să mimeze interesul pentru o anumită femeie ca să se culce cu ea.

Așa că dacă ați ajuns repede în pat, iar acum a dispărut după ce înainte te asedia cu mesaje și telefoane… lucrurile sunt clare: se încadrează în cei 44%.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter