Cristina Spătar, schimbare radicală de look. Vedeta s-a tuns scurt

Publicat pe

Se spune că atunci când o femeie își taie părul este pe cale să-și schimbe viața. Cristina Spătar și-a făcut o schimbare radicală de look și a renunțat la părul lung, asta după ce nu mai locuiește în casa fostului soț. Vedeta are curaj și încearcă să fie cât mai puternică.

Vedeta a făcut o schimbare radicală și a renunțat la părul lung. Cristina Spătar este mândră de alegerea pe care a făcut-o și încearcă să-și facă o viață nouă departe de probleme și de fostul soț. Pentru artistă cei mai importanți sunt cei doi copii pe care îi are, Aida și Albert, iar aceasta încearcă să le ofere o viață cât mai frumoasă micuților.

'Schimbare de look în 2019', a scris Cristina Spătar pe una dintre rețelele de socializare. Noua tunsoare o prinde de minune pe vedetă, iar aceasta pare că se simte foarte bine în pielea ei.

Cristina Spătar a plecat din casa fostului soț

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a continuat să locuiască în casa fostului soț de dragul copiilor. La doi ani de zile de la separare, fostul soț al vedetei i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute undeva unde să poată sta împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Cristina Spătar, schimbare radicală de look. Vedeta s-a tuns scurtCristina Spătar, schimbare radicală de look. Vedeta s-a tuns scurt

Citește și: Motivul pentru care Cristina Spătar a plecat din casa fostului soţ. Vedeta locuieşte cu copiii într-un apartament modest

Citește și: Cum și-a refăcut viața Cristina Spătar după divorț. Locuiește în casa fostului soț: 'El vine în vizită'

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă