Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5

Publicat pe

Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nelu Cortea și Cătălin Bordeau au format o echipă pe parcursul competiției America Express – Drumul Aurului. Din fericire, după numeroase probe grele și extrem de solicitante, în care au trecut prin fel și fel de lucruri deloc plăcute, cei doi au fost declarați marii câștigători. Le-a fost înmânat marele premiu de 30.000 de euro, însă iată cu câți bani a plecat fiecare acasă, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători America Express – Drumul Aurului, sezonul 5. Cei doi au trecut cu brio peste fiecare probă și au făcut față tuturor încercărilor, astfel că au ajuns în Marea Finală alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Norocul le-a surâs însă celor doi la ultima probă, în drumul spre cufărul norocos, astfel că ei au ajuns pe primul loc și au fost declarați câștigători.

Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5

Toată lumea a văzut pe micile ecrane cum la final le-a fost dat marele premiu în valoare de 30.000 euro. Ei bine, în timp ce mulți sunt de părere că suma se împarte la doi și fiecare pleacă acasă cu 15.000 de euro, adevărul este cu totul și cu totul diferit. Suma câștigată de cei doi este impozabilă, astfel că se reduce o bună parte din bani. Mai concret, potrivit codului fiscal, veniturile din premii se impozează cu 10%.

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…”

Citește și: Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: 'Vă mulțumim pentru tot și…'

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…”

Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express

Premiul din Marea Finală America Express nu a fost deloc unul mic, ci din contră, este vorba chiar de o sumă considerabilă. Nelu Cortea și Cătălin Bordeau au primit premiul de 30.000 de euro, însă, potrivit legii, este impozabil cu 10%. Mai concret, după câteva calcule, reiese faptul că cei doi câștigători au rîmas cu suma de 26.890 euro, după impozitare. Prin urmare, fiecare dintre cei doi a plecat acasă cu suma de 13.445 euro.

Veniturile din premii se impozitează, prin reținerea la sursă de către plătitorul de venit, cu o cotă de 10%. Cota este aplicată venitului net determinat prin scăderea din venitul brut a sumei de 600 lei, pentru fiecare premiu. Impozit pe veniturile din premii = (venitul din premii- 600 lei) x 10%', se arată în legea impozitării veniturilor din premii, potrivit Unica.ro.

Bineînțeles, acestea sunt sumele care le-au intrat celor doi în buzunar pe baza marelui premiu. Totuși, trebuie să ținem cont și de cele patru amulete a câte 1.000 de euro câștigate de-a lungul competiției. Mai mult decât atât, la aceste sume se adaugă și cotele pe care cei doi le-au negociat la început pentru fiecare etapă parcursă în cadrul emisiunii America Express.

Ce mesaj a scris Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express

Atât Nelu Cortea cu Cătălin Bordea, cât și Andreea Bălan cu Andreea Antonescu, au luptat din toate puterile în Marea Finală pentru a câștiga marele premiu. Au fost în sincron o bună parte din probă, însă spre final, băieții au fost mai rapizi. Din păcate, doar o singură echipă a primit marele premiu. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns la cufăr, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au primit marele premiu, cât și medaliile. După Marea Finală, atât Nelu Cortea, cât și Cătălin Bordeau au postat un mesaj referitor la victoria lor, în care nu au uitat să le menționeze și pe fete, alături de care au trăit cele mai intense emoții

„TROFEUL AMERICA EXPRESS! @bordeacatalin @americaexpressromania bravo fetelor! Sunteți extraordinare și vă mulțumim pentru tot @andreeaantonescu @andreeabalanofficial‘, a scris el pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă