Cu ce l-ar fi prins poliţiştii pe What's Up asupra sa, după ce iubita l-a reclamat pentru agresiune

Publicat pe

Noi detalii ies la iveală, în urma scandalului provocat ieri seară de Whats Up. Artistul a fost ridicat de către oamenii legii dintr-un apartament din centrul Capitalei, după ce iubita lui, Alice, a sunat la Poliție și a afirmat că artistul o agresează.

Cu ce l-ar fi prins poliţiştii pe What's Up asupra sa, după ce iubita l-a reclamat pentru agresiuneCu ce l-ar fi prins poliţiştii pe What's Up asupra sa, după ce iubita l-a reclamat pentru agresiune

În urma controlului corporal, se pare că poliţiştii au găsit şi droguri asupra sa, potrivit g4media.ro.

Whats Up le-a adus injurii polițiștilor

Luni seara, Whats Up a fost dus la Secția 17 Poliție, unde în scurt timp au ajuns atât părinții lui, cât și iubita agresată.

Conform surselor, în interiorul secției de poliție, artistul ar fi devenit agresiv și le-ar fi adus injurii polițiștilor, scrie protv.ro.

Ulterior, cu răni vizibile pe față și pe corp, artistul a fost dus la Parchet pentru audieri, unde a stat câteva ore, în acest caz fiind deschisă o anchetă.

După ce între Whats Up și iubita lui, Alice Badea, a izbucnit un scandal monstru aseră, iar aceasta a chemat poliția, artistul a fost dus încătușat la secție după ce l-a mușcat de mână pe unul dintre polițiști.

În scurt timp, au sosit la Poliție și părinții artistului, speriați și vizibil afectați de situația prin care trecea fiul lor, scrie cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter