Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express. Cum a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani. „Sper că sunt frumoasă”

Publicat pe

Gina Pistol a împlinit zilele trecute, 38 de ani, iar cu această ocazie, colegii de la Asia Express i-au pregătit o surpriză de proporții, care a emoționat-o până la lacrimi.

Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express. Cum a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani. „Sper că sunt frumoasă'Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express. Cum a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani. „Sper că sunt frumoasă'

Dacă în 2018, superba prezentatoare şi-a serbat ziua în Mumbai, iar acum doi ani în Cambodgia, anul acesta, vedeta a petrecut alături de colegi în… Taipei. Taipei fiind unul dintre oraşele care fac parte din traseul celui mai dur realty show din România, Asia Express, potrivit Spynews.

Echipa Asia Express i-a pregătit Ginei numeroase surprize, printre care şi un colaj cu… urări. Gina a plâns de fericite și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea, de ziua sa de naștere. „Sper că sunt frumoasă când plâng”, a spus Gina Pistol, potrivit Acces Direct.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu discret

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragote. Artistul nu se mai ferește și recent a făcut declarații despre relația pe care o are cu Gina Pistol.

Sunt mai fericiți ca niciodată, dar, momentan, despărțiti, după ce ea a plecat la Asia Express, sezonul cu numărul 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter