Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă: "M-am speriat, a început atipic"

Publicat pe

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă. Jeni Nicolau, vunoscuta actriță și prezentatoare TV, a trecut printr-o situație delicată în ultima vreme. Artista a suferit amețeli puternice și dureri de cap și a fost nevoită să-și întrerupă activitatea. dus la întreruperea temporară a activităților sale. Jeni Nicolau a menționat că situația a fost cauzată de o afecțiune mai veche netratată la timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă. Jeni Nicolau, 54 de ani, a declarat în cadrul unui interviu, că nu s-a simțit deloc bine, în ultima vreme, după ce sănătatea i-a jucat feste chiar de 1 martie. Artista a fost nevoită să-și anuleze planuril, în mmentul în care simptomele au început să se agraveze. Jenni Nicolau a mărturisit că probleme de sănătate ce au năpădit-o brusc au speriat-o puțin. Vedeta a explicat că sunt asociate cu o afecțiune denumită spondiloză, pe care a neglijat-o în trecut.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă: "M-am speriat, a început atipic"Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă: "M-am speriat, a început atipic"

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă

Jeni Nicolau a trecut prin momente dificile în ultime vreme, din cauza problemelor de sănătate. Artista a declarat într-un interviu acordat pentru Antena Stars că a suferit de amețeli puternice și dureri de cap și nu și-a mai putut continua acivitățile. Simptomele de care suferă Jeni Nicolau sunt cauzate de o boală veche, netratată la timp.

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire”

„Să știi că a fost un început mai atipic, pentru că m-am trezit chiar pe 1 Martie cu o amețeală, am avut un vertij care m-a speriat foarte tare și am constatat că acest vertij este de la spondiloză mai veche, pe care nu am băgat-o în seamă și s-a gândit și ea, pentru că nu am mai băgat-o în seamă, să-mi atragă atenția.', a declarat Jeni Nicolau.

Jeni Nicolau: „A fost un vertij care nu m-a lăsat în pace”

Jeni Nicolau a mărturisit că nu a ignorat problema și a mers la medic, unde i s-au făcut câteva investigații. După acestea, medicii i-au prescris tratamentul necesar pentru a-i calma simptomele și a-i restabili sănătatea.

„Am făcut câteva investigații, am revenit în formă mea inițială, cu mișcare, cu un tonus ridicat. E adevărat, m-am speriat puțin, dar nu am avut de ce, a fost doar un vertij care nu m-a lăsat în pace, și acum, de Mărțișor, a zis că vine el la mine.', a adăugat Jeni Nicolau.

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme

Jeni Nicolau a spus cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, fără să se înfometeze.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânză, ouă. În primele şapte zile, fără fructe şi legume, după şapte zile o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat şi fructe, dar numai dimineaţa.

Am renunţat cu desăvârşire la ulei, pâine, paste şi dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahăr şi fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahăr, şi fulgii de ovăz pe care uneori îi transform în făină', a declarat Jeni pentru Star Popular.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă