Cu ce se ocupă Bogdan de la Insula Iubirii. Hannelore câştigă mai mult decât el

Publicat pe

Bogdan de la Insula Iubirii este unul dintre cei mai controversaţi participanţi în acest show. A ieşit la iveală detalii din viaţa acestuia. 

Bogdan de la Insula Iubirii a plecat în Thailanda alături de Hannelore. Cei doi păreau a forma cuplul perfect. Pe parcursul zilelor petrecute în insula exotică, au ieşit la iveală o serie de detalii despre viaţa celor doi.

Se pare că Bogdan avea un job obişnuit, dar se ocupa şi de o mică afacere a sa. Acesta a cumpărat câteva maşini cu ajutorul cărora tracta autovehicule atât pe plan intern, cât şi pe plan extern. Se pare că aceasta afacere a funcţionat din ce în ce mai bine astfel încât a decis să renunţe la job-ul pe care îl avea. În emisiune, la Antena 1, a declarat că avea nevoie de mai mult timp pentru această afacere, să îşi onoreze clienţii care deja îi cereau ajutorul din ce în ce mai mult.

Firma de tractări auto pare a fi un succes, chiar şi acum Bogdan se ocupă de acest bussines. Pe parcursul emisiunii, Hannelore a dezvăluit că ea câştiga mai mult decât Bogdan ea fiind cea care plătea chiria apartamentului în care stăteau amândoi.

Concurenta a făcut cursuri de dans, iar acum are o şcoală pe care o conduce. Are o mulţime de fetiţe pe care le antrenează şi, mai mult decât atât, Hanne merge la evenimente şi dansează.

'Nu am o relație fericită… eu plătesc chiria, gazul, eu lucrez pentru amândoi, el lucrează doar pentru el, banii lui sunt doar pentru el', le spunea în emisiune Hannelore fetelor de la Minitel.

Hannelore şi Bogdan, întâlnirea finală de la Insula Iubirii

Concurenta abia aşteapta să îşi revadă iubitul, viitorul soţ la vremea aceea. La întâlnirea finală îi sare în braţe, dornică să îl sărute, să îi spună cât dor a acumulat zilele în care au fost despărţiţi. Se pare că Bogdan nu are aceleaşi sentimente. Pe baza imaginilor văzute, el vrea să ştie dacă Hannelore simte ceva pentru Andi. S-au comportat uneori ca doi iubiţi, iar Bogdan vrea adevărul. Este mai mult decât o prietenie?

La confruntare, Hannelore  trebuie să dea explicaţii pentru aproprierea de Andy, dar și pentru momentele în care a încercat să nege totul și s-a încurcat în minciuni, aruncând cu noroi în bărbatul care i-a fost alături: „Să înţeleg că relaţia noastră ia sfârşit aici, nu va mai fi nimic?’, a întrebat cu lacrimi în ochi Hannelore.

Foto: Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter