Flavia Mihăşan, detalii despre relaţia cu Marius Moldovan. Ce echipă bună formează cei doi acasă - EXCLUSIV

Publicat pe

Flavia Mihăşan trăieşte o frumoasă poveste de iubire departe de ochii curioşilor.EXCLUSIV pentru VIVA!, dansatoarea a făcut declaraţii despre relaţia lor de cuplu!

Flavia este foarte ocupată în ultima perioadă. Dansează la diferitele concerte care au loc la Sala Palatului, a făcut şi cursuri de actorie, cântă în musicalul „Mamma mia” şi are din ce în ce mai puţin timp pentru viaţa personală.

Orele de dans o ajută foarte mult pe Flavia pentru a se menţine în formă. Iubitul ei este cel care o încurajează, dar şi cel care o ajută cu treburile casnice.

„Da, am un program foarte aglomerat, cel puţin în perioada aceasta…Acum zic, wow de ce nu are mai multe ore ziua. Am fiecare oră programată!

Timpul acesta este, cumva este loc şi pentru asta! (n.r. timp petrecut cu iubitul) Da, s-a ocupat el! (n.r. să schimbe anvelopele la maşină) A stat la nişte cozi interminabile.

Bag rufele la spălat seara, pentru că numai eu ştiu. Am şi nişte fixuri d-astea. El le întinde, dar nu ştiu când. Când ajung acasă de multe ori le găsesc întinde. Împărţim sarcinile, suntem o echipă foarte bună.”, a declarat Flavia pentru VIVA!.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!, potrivit Spynews. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.
Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Flavia Mihăşan, primul interviu după ce s-a scris că este însărcinată

Flavia Mihăşan a acordat primul interviu după ce s-a scris că este însărcinată. Exclusiv pentru revista VIVA!, dansatoarea a dezvăluit că îşi doreşte mai mulţi copii, ştie că o să fie o mamă bună, deoarece a avut cel mai bun exemplu în familie!

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter