Flavia Mihăşan, primul interviu după ce s-a scris că este însărcinată: "Nu-mi doresc un singur copil, ci doi"

Publicat pe

Flavia Mihăşan a acordat primul interviu după ce s-a scris că este însărcinată. Exclusiv pentru revista VIVA!, dansatoarea a dezvăluit că îşi doreşte mai mulţi copii, ştie că o să fie o mamă bună, deoarece a avut cel mai bun exemplu în familie!

Flavia trăieşte de o bună perioadă de timp o relaţie cu Marius Moldovan. Cei doi locuiesc şi împreună, şi-au împărţit sarcinile, se comportă deja precum doi oţi. Recent s-a zvonit că ei ar devenit părinţi pentru prima oară.

În cadrul evenimementului Premiile TVMania 2018, Flavia a mărturisit că vrea să facă ea marea veste, să fie sigură de tot.

„Nu pot să spun nimic, mi se pare mult prea devreme. Când totul o să fie cum trebuie să fie, mi-ar plăcea ca acesta să fie zvonul meu şi vestea mea bună. Nu e prima oară când s-a scris asta, de aceea nu le-am luat în serios, nu am reacţionat…

Va veni momentul în care eu voi spune, când va fi cazul şi totul va fi safe…(…) Trebuie să ne calmăm un pic ca să fie totul ok. „, a explicat cu zâmbetul pe buze Flavia.

 

Cum va fi Flavia în rolul de mamă

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. 

Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să vîd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este importantă să îl laşi liber.”, a mai adăugat ea.

Cine e iubitul Flaviei Mihăşan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!’, potrivit aceleiaşi surse. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale’. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter