Cu ce se ocupă Elena Băsescu, după ce a ieșit din politică. Bruneta a dat lovitura cu această mișcare

Publicat pe

Elena Băsescu s-a apucat de afaceri, după ce a ieșit din politică. Pe timp de pandemie, bruneta s-a reprofilat. Încă din 2018 și-a deschis o firma, însă în primul an a fost pe minus. Firma se numește Elena Băsescu & Kids SRL, iar tânăra este singurul acționar al firmei fondate în noiembrie 2018. În prima luna raportată la Registrul Comerțului, firma a raportat o pierdere de 13000 de lei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014), mezina fostului președinte Traian Băsescu, Elena, s-a lansat în afaceri la finele anului 2018.

Dacă inițial, firma comercializa haine pentru femei și copii, acum Elena Băsescu a găsit o oportunitate de a face bani. Fiica lui Băsescu a lansat o colecție de măști reutilizabile, din bumbac. Acestea sunt și pentru adulți, și pentru copii. Pe site-ul firmei sunt prezentate 8 tipuri de măști. Cel mai mic preț pentru o masca este de 32 de lei, iar cele mai scumpe ajung la 42 de lei. Potrivit descrierii de pe site, aceste măști au 4 straturi de protecție.

„Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism', și-a lăudat Elena Băsescu măstile.

Cu ce se ocupă Elena Băsescu, după ce a ieșit din politică. Bruneta a dat lovitura cu această mișcareCu ce se ocupă Elena Băsescu, după ce a ieșit din politică. Bruneta a dat lovitura cu această mișcare

Ea a lansat secțiunea de măști pe site atunci când astfel de obiecte sanitare erau greu de găsit. Anul trecut, site-ul avea doar 4 categorii principale pe pagina de deschidere: haine de fete, haine de băieți, haide de mamă și haine de bebeluși.  Anunțul fostei europarlamentare vine în ziua în care România a anunțat un procent foarte mare de teste pozitive, 269 din doar 4.800 de teste. Aproape 6%.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter