O mai ții minte pe Veronica din "Minciuna"? Kate del Castillo, viață de telenovelă cu intrigi și controverse nebănuite. Ce legătură a avut cu El Chapo și cum arată la 47 de ani

Publicat pe

Au trecut 22 de ani când o admiram pe actrița Kate del Castillo în telenovela Minciuna, în rolul Veronicăi Fernandez-Negrete. Frumoasa artistă are astăzi 47 de ani și nu-și arată deloc vârsta!

Fiica marelui Eric del Castillo performa în urmă cu mai bine de 20 de ani chiar alături de tatăl ei și de Guy Ecker într-o telenovelă care la acel moment s-a bucurat de un succes răsunător. Între timp, Kate și-a mai făcut apariția în mai multe producții, nu numai mexicane, dintre care amintim: CSI: Miami, El Pantera, Down for Life, Reina del Sur, Under the same Moon, Bad Guys și lista poate continua.

Citește și: O mai ții minte pe frumoasa din telenovela „Rubi'?Cum arată astăzi actrița Barbara Mori, bunică de la 38 de ani!

Kate del Castillo arată splendid, de parcă nici nu ar fi trecut atât de multi ani. Are o siluetă de invidiat, ridurile nu au început să își facă apariția deloc pe chipul său, dovadă stând imaginile postate pe rețelele de socializare. Artista nu se ferește nici să pozeze nemachiată, având un ten luminos și fără defecte.

În viața personală a artistei s-au produs, însă, cele mai multe schimbări. Nu are copii și a trecut prin două divorțuri Se pare că o căsnicie durează în cazul actriței numai trei ani. A divorțat de Luis Garcia Postigo în 2004 și de Aaron Diaz în 2012, tot după 3 ani de când a spus da.

Citește și: Te uitai şi tu la telenovela ESMERALDA?La 51 de ani, actriţa Leticia Calderon are aceeaşi privire electrizantă, în ciuda dramei pe care o trăiește

Legătura dintre Kate del Castillo și „El Chapo”

Actrița Kate del Castillo a stârnit o serie de controverse în momentul în care au ieșit la iveală conversațiile pe care le-ar fi avut cu El Chapo' Guzman.

Celebrul narcotraficant ar fi dezvoltat o obsesie pentru vedeta de telenovele, lucru ce ar fi ajutat la capturarea acestuia la jumătate de an de la evadare. Cei doi ar fi avut un schimb de mesaje atât înainte, cât și după intalnire din octombrie a lui El Chapo' cu actorul american Sean Penn, la care ar fi participat și actrița, conform stirileprotv.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra, bruneta focoasă din telenovela cu același nume?Este de necrezut cum a ajuns să arate la aproape 50 de ani!

Am să aduc din tequilla mea ca să o împart cu tine fiindcă este unul dintre visele pe care vreau să le împlinesc' , i-ar fi scris actrița, sub pseudonimil Frumoasa, cu o lună înainte de controversata întâlnire.

Voi avea grija de tine. Vei vedea cand vei veni. Ești minunată, prietena mea, din toate punctele de vedere', a fost să răspunsul lui El Chapo' sub pseudonimul Papa', două luni mai târziu după evadare.

Trebuie sa marturisesc că mă simt protejată prima oara…Știi cine sunt, nu ca actriță sau personaj public, ci ca femeie', i-a mai răspuns Kate.

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri:”Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?”

Convorbirile nu s-au încheiat aici, ci au continuat și după întâlnire, surse guvernamentale confirmând la acel moment autenticitatea mesajelor publicate în presă.

De când te-am văzut nu dorm prea mult. Sunt tulburată de povestea noastră…Nu mă gândesc decât la asta', îi spunea Kate del Castillo lui El Chapo.

Sunt mai tulburat de tine decât de această poveste', i-a precizat narcotraficantul.

O mai ții minte pe Veronica din "Minciuna"? Kate del Castillo, viață de telenovelă cu intrigi și controverse nebănuite. Ce legătură a avut cu El Chapo și cum arată la 47 de aniO mai ții minte pe Veronica din "Minciuna"? Kate del Castillo, viață de telenovelă cu intrigi și controverse nebănuite. Ce legătură a avut cu El Chapo și cum arată la 47 de ani

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: O mai ştii pe micuţa Ionela din telenovela Inimă de ţigan'?Acum, fiica Lizei Panait are 21 ani şi este manechin / Sigur n-o mai recunoşti!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter