Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri: "Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?"

Publicat pe

Pe Adela Popescu o vedem de luni până vineri la „Vorbește lumea”. Cu toate că se aranjează mai mereu, vedeta nu se sfiește nici să-și dezvăluie frumusețea naturală ori de câte ori are ocazia. Iată cum arată Adela Popescu nemachiată!

Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri: "Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?"Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri: "Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?"

Adela Popescu, mamă a doi copii, se numără printre vedetele care nu se tem să parieze pe naturalețe în vacanțe sau în viața de zi cu zi. Postează foarte des fotografii în care apare nemachiată și toate comentariile sunt pozitive, femei și bărbați deopotrivă, admirându-i frumusețea. Cu un chip luminos și un zâmbet de milioane, cine ar putea să spună contrariul?

Inclusiv soțul ei, Radu Vâlcan, a mărturisit că s-a îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, pe când filmau pentru telenovela „Iubire şi onoare', în urmă cu zece ani.

Citește și: Nu e ușoară viața cu doi copii mici!Adela Popescu a recunoscut cu ce probleme se confruntă: „Vom dormi tot claie peste grămadă!”

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți', a povestit Radu Vâlcan.

Anii au trecut, iar Radu Vâlcan și Adela Popescu par la fel de îndrăgostiți ca la început. Sunt fericiții părinți a doi băieți, se simt împliniți și fac tot posibilul să găsească echilibrul perfect între viața personală și cea profesională. Până acum le-a ieșit.

Citește și: Cum și-a surprins Adela Popescu cei doi copii.Vedeta s-a topit toată! Momentul neașteptat a fost imortalizat

Cert este că Adela Popescu arată splendid și cu și fără machiaj, iar imaginile vorbesc de la sine.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Prima vacanță în patru. Adela Popescu și Radu Vâlcan au o ales o destinație de vis: 'Ne place'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter