Te uitai şi tu la telenovela ESMERALDA? La 51 de ani, actriţa Leticia Calderon are aceeaşi privire electrizantă, în ciuda dramei pe care o trăiește

Publicat pe

Dacă te-ai născut înainte de anii ’90, cu siguranță erai în fața televizorului când era difuzată telenovela ESMERALDA, povestea tinerei oarbe, cu privire electrizantă, interpretată de actrița Leticia Calderon, care trăia o poveste de dragoste presărată cu obstacole alături de cuceritorul Fernando Colunga. Frumoasa sud-americană cu ochi verzi are 51 de ani acum și fanii emisiunii sunt de acord că a îmbătrânit cum nu se poate mai frumos, deși se confruntă cu o dramă: unul dintre copiii ei suferă de sindromul Down.

Te uitai şi tu la telenovela ESMERALDA? La 51 de ani, actriţa Leticia Calderon are aceeaşi privire electrizantă, în ciuda dramei pe care o trăieșteTe uitai şi tu la telenovela ESMERALDA? La 51 de ani, actriţa Leticia Calderon are aceeaşi privire electrizantă, în ciuda dramei pe care o trăiește

Pe 15 iulie, actrița Leticia Calderon, frumoasa Esmeralda din telenovela cu același nume, va împlini 51 de ani.

Leticia Calderon a trecut prin divorțuri și este mama a doi băieți: Luciano și Carlos. Unul dintre ei, Luciano, a fost diagnosticat cu sindromul Down, acesta fiind și motivul pentru care Leticia Calderon a decis să apară mai rar în telenovele, preferând să acorde atenție celor doi copii.

Esmeralda a fost un personaj extrem de îndrăgit în România, datorită succesului de care s-a bucurat telenovela și în țara noastră.

„Esmeralda', realizată în anul 1997, este prima producţie a regizorului Salvador Mejia, responsabil pentru telenovele de succes precum „Rosalinda', „O lume a fiarelor' sau „Focul iubirii'.

Deşi a fost primul său proiect în calitate de producător, „Esmeralda' i-a adus lui Mejia premiul „Tv Y Novelas' pentru „Cea mai bună telenovelă a anului’. Alături de Leticia Calderon şi Fernando Colunga, în „Esmeralda' au mai jucat Ana Patricia Rojo („Iubire cu chip rebel', „Padurea blestemată'), Enrique Lizalde („Împreună pentru totdeauna', „Sărmana Maria') şi Laura Zapata, sora Thaliei, cunoscută mai ales pentru rolurile sale negative din „Iubire cu chip rebel', „Rosalinda', „Uzurpatoarea', sau „Maria Mercedes'.

Esmeralda era o tânără oarbă din naştere, dar foarte frumoasă şi bună la suflet. Doctorul Jose Armando (Fernando Colunga) rămâne vrăjit de ochii acesteia și, astfel, începe o poveste de dragoste ca-n…  telenovele.  Drumul lor spre fericire era presărat cu o mulţime de obstacole şi lacrimi, scenariu care a ținut în fața televizoarelor milioane de români. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter