Sora lui Brigitte Pastramă este copia fidelă a păpușii Barbie! Dar stai să vezi ce poveste de viață are blonda care le-a sucit mințile milionarilor Europei

Publicat pe
Sora lui Brigitte Pastramă este copia fidelă a păpușii Barbie! Dar stai să vezi ce poveste de viață are blonda care le-a sucit mințile milionarilor EuropeiSora lui Brigitte Pastramă este copia fidelă a păpușii Barbie! Dar stai să vezi ce poveste de viață are blonda care le-a sucit mințile milionarilor Europei

Brigitte Pastramă face furori în țară cu absolut orice se întâmplă în viața ei, dar puțini știu că bruneta are o soră care face furori cu frumusețea ieșită din comun în toată Europa. Cristina Szeifert are 38 de ani și locuiește în Italia, iar revenirea sa în România, la nunta surorii, a pus mulți bărbați pe jar.

O fi câștigat Brigitte Pastramă Top Model România în 1996, dar nici sora ei nu este mai prejos la capitolul frumusețe. Lucru de care ne-am amintit cu toții odată cu apariția blondei la nunta mai celebrei sale surori.

Cu ce se ocupă sora lui Brigitte Pastramă, plecată din România de 14 ani

La 38 de ani, Cristina Szeifert este de o frumusețe ieșită din comun, datorată în mare parte moștenirii genetice, chiar dacă cel mai probabil a făcut câteva vizite și în cabinetul medicului estetician. Plecată din România – din orașul natal unde a copilărit cu Brigitte, Timișoara – la 24 de ani, Cristina s-a stabilit în Italia, unde de-a lungul timpului a avut diverse joburi. Blonda a înregistrat un succes mare ca fotomodel, realizând numeroase coperte de reviste și având contracte de imagine cu diverse branduri.

Cristina Szeifert, de la fotomodel la pictoriță

De ceva vreme, Cristina și-a descoperit o nouă pasiune, pictura. Este atât de încântată, că și-a creat acasă un atelier în toată regula. Recent, însă, blonda a devenit ținta criticilor și a ajuns în presa internațională, după ce mai mulți utilizatori ai platformei Reddit au acuzat-o că picturile postate pe Instagram nu îi aparțin. Argumentul acestora a fost că blonda nici măcar nu știe să țină paleta de culori în mod corect.

Pe lângă aceste pasiuni, Cristina a devenit expert în mașini de lux, grație iubitului ei milionar care lucrează în domeniu.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: 'Suntem super încăpățânați amândoi'

Reacţia lui Dani Oţil când şi-a văzut iubita în rochie de mireasă. Naşul Mihai Bobonete a făcut anunţul despre nuntă!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter