Cu ce se ocupă fiica Danei Săvuică. Julie a studiat în străinătate, dar s-a întors să muncească în România

Publicat pe

Dana Săvuică și fiica ei, Julie, au o relație foarte bună. Cele două au multe lucruri în comun, dar mai ales au aceeași pasiune: să călătorească. Deși tânăra nu este la fel de celebră precum mama ei, fiica Danei Săvuică a studiat în străinătate, dar s-a întors în România, unde muncește. 

Julie a împlinit în decembrie, 25 de ani, iar aceasta a terminat facultatea de curând. Fiica Danei Săvuică a avut ocazia de a studia în străinătate, după ce a obținut o bursă, însă a revenit în România, unde a terminat studiile la Universitatea din București, iar apoi s-a angajat temporar la Ministerul Mediului. Vedeta este foarte mândră de fata ei și se bucură că Julie a găsit acest loc de muncă, pentru că o va ajuta foarte mult la experiența profesională.

'Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională', a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!

Ce părere are Julie despre divorțul părinților

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au împreună o fiică, pe Julie, în vârstă de 25 de ani. Julie și-a susținut ambii părinți în decizia luată: 'După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei', a declarat Dana Săvuică pentru Antena 1.

Cu ce se ocupă fiica Danei Săvuică. Julie a studiat în străinătate, dar s-a întors să muncească în RomâniaCu ce se ocupă fiica Danei Săvuică. Julie a studiat în străinătate, dar s-a întors să muncească în România

Citește și: A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei

Citește și: Fiica Danei Săvuică – decizie importantă pentru viitor!

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter