Culiță Sterp de la Survivor a ajuns la medic. Are o interveție estetică secretă

Publicat pe

Culiță Sterp a părăsit competiția Survivor România pentru a fi alături de iubita lui, Daniela Iliescu, în momentul în care aceasta îl va aduce pe lume pe primul lor copil. După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, cântărețul vrea să revină la normalitate, așa că a trecut pe la cabinetul medicului unde își făcuse transplant de păr în urmă cu un șapte luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a îndurat condiții grele la Survivor România, iar efectele s-au răsfrânt și asupra părului lui. În urmă cu șapte luni, cântărețul și-a făcut un implant de păr, iar medicul i-a recomandat să aibă mare grijă la igiena podoabei capilare. Însă, Culiță Sterp a plecat în Republica Dominicană, iar părul lui a fost slăbit din cauza condițiilor grele din competiție, cum ar fi soarele, apa sărată, alimentația dezechilibrată, lipsa șamponului etc.

Culiță Sterp de la Survivor a ajuns la medic. Are o interveție estetică secretăCuliță Sterp de la Survivor a ajuns la medic. Are o interveție estetică secretă

După cinci luni pe care le-a petrecut la Survivor România, Culiță Sterp a trecut din nou pe la medicul său pentru tratament.

La 7 luni după implat, părul meu arată bine, chiar dacă nu a văzut cinci luni șamponul, decât apa. Am venit să fac niște injecții mici că mi s-a cam rărit părul. De fapt, așa era, dar cum nu m-am spălat cinci luni de zile decât cu apă de mare, am venit să-l reparăm', le-a povestit Culiță Sterp fanilor lui pe Instagram.

Citește și: Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă.Și-a mărit tariful după Survivor

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:„Am iubit-o și o iubesc în continuare!'

Citește și: Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu.„Am început să beau și să fumez'

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc cu ardoare pentru momentul în care vor fi trei, moment care se apropie cu repeziciune. Medicul i-a spus iubitei Faimosului de la Survivor că nașterea ar putea avea loc în jurul datei de 1 iunie. Și cum artistul își ține fanii la curent cu evenimentele din viața lui, recent, el și viitoarea mămică au vorbit despre ultima vizită la medic, într-un vlog, unde au dat detalii de ultimă oră despre bebelușul lor.

O veste la care cu siguranță se așteptau Culiță Sterp și Daniela Iliescu este cea despre înălțimea fiului lor, după cum au mărturisit. Iubita artistului a mai mărturisit și că nu dorește ca viitorul tătic să participe la naștere, cu atât mai mult cu cât a ales să aducă bebelușul pe lume pe cale naturală.

Daniela Iliescu: Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină.

Culiță Sterp: Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.

Daniela Iliescu: Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter