Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit. Primele declarații făcute de artist

Publicat pe

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu, după cum a recunoscut artistul într-un live postat în mediul virtual. Astfel că, fanii au aflat în sfârșit ce se întâmplă între cei doi, după ce s-au făcut numeroase speculații pe această temă.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit. Primele declarații făcute de artistCuliță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit. Primele declarații făcute de artist

Într-o transmisiune live pe contul de Youtube al lui Jador, Culiță Sterp recunoaște subtil că nu se mai iubește cu Carmen de la Sălciua.

Cântărețul care a fost și concurent în emisiunea Puterea dragostei pentru scurt timp a cerut sfaturi pentru a trece pentru suferință. Prietenul lui îi sare în ajutor și îi spune că ar trebui să renunțe la orgoliu și să se împace cu iubita lui.

„Fraților, pentru ăștia care au suferit din dragoste ca noi, ce sfaturi aveți? Dați-ne niște sfaturi!', a spus Culiță Sterp „Bă, îți dau eu primul un sfat! Împacă-te cu ce iubești tu! Împacă-te cu ea! Dă-i doi pupici!', a spus și Jador.

Carmen de la Sălciua și-a dorit să își salveze căsnicia

Carmen de la Sălciua spunea, în urmă cu ceva timp, că este hotărâtă să-i mai dea o nouă șansă celui care îi este, încă, soț în acte.

„Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă’, a spus Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter