Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri dureroase la 5 luni de la moartea afaceristului. „Am lovit mașina. S-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea”

Publicat pe

Au trecut cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, iar fiul lui nu și-a revenit încă din șoc. Mai mult, în viața lui Maximilian au apărut mai multe probleme, în ultima perioadă și speră ca anul 2020 să fie un an mai bun pentru el.

Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri dureroase la 5 luni de la moartea afaceristului. „Am lovit mașina. S-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea'Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri dureroase la 5 luni de la moartea afaceristului. „Am lovit mașina. S-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea'

Vestea că omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un șoc pentru toată lumea. Marcel Toader a făcut infarct când se afla la masă, în curtea avocatului său de la Periș, împreună cu mai mulți prieteni.

„Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom`ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva' a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit și care este cel mai mare regret pe care îl are. „Regret că m-am apucat de o treabă cu tatăl meu și nu am dus-o până la capăt, mai exact afacerea de construcții a piscinelor' a mai declarat fiul lui Marcel Toader. 

Fiul lui Marcel Toader a trăit o experiență paranormală a doua zi după înmormântarea tatălui său

La o săptămână de la moartea tatălui său, Max a făcut pentru Click! o declarație absolut uluitoare, mărturisind că a avut o surpriză după ce a folosit metoda paharului cu apă, cunoscută din străbuni ca modalitate de a lua legătura cu sufletul celor dragi care au trecut în neființă.

A doua zi după înmormântarea lui Marcel Toader,  fiul său a avut parte de o experiență paranormală.

‘Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo’, a declarat atunci Maximilian pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter