Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: “Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic”

Publicat pe

Povestea familiei Marinei a început în canalele insalubre ale Bucureștiului. Fetița care anul acesta va împlini 10 ani a avut o copilărie ca un vis greu. Camerele televiziunii Arte au surprins-o cu ani în urmă răcită într-un pat ud, pentru că ploua prin tavanul a ceea ce cu greu se putea numi casă. Părinții ei nu s-au lăsat însă învinși de soartă și au luptat pentru fiecare secundă spre o lume cât mai normală. Asociația Casa bună, condusă de Valeriu Nicolae, le-a fost sprijin spre luminița speranței dintr-un tunel parcă prea întunecat pentru ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

ZIlele trecute, revista Viva și ParkLake au lansat o invitație Irinei Baianț pentru o sesiune de shopping cu vouchere de 1.000 lei, iar Marina a fost invitata specială a apreciatei soprane. A venit însoțită de îngerul ei păzitor de la Casa Bună, Anca Sandu.

Când a trecut prin zona Dristor, Marina a exclamat: „aaa, știu zona asta, că aici a trăit mama în canal … Că ea a stat în mai multe canale … Dar aici mergeam la o biserică atunci când erau sărbători mai mari, cum e Paștele, și primeam bani și mâncare, iar dacă primeam destul de mulți bani mă ducea mama apoi la Mc Donalds'.

Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic'Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic'

Zâmbetele Irinei și Marinei s-au împrietenit de la prima întâlnire și au plecat emoționate împreună ținându-se de mână prin ParkLake. Poți să-ți alegi, Marina, tot ce vrei'. Și Marina și-a ales: tricouașe, pantalonași, rochițe, pantofiori … Tot ce a vrut. Aaa … să-i iau și surioarei mele ceva …'. Câți ani are? Un an și 8 luni'. Iar rochița cu flori vesele i s-a potrivit perfect micuței.

Citește și: VIVA! Shopping with Stars: vedetele au făcut shopping pentru 1 Iunie cu copiii, în ParkLake Shopping Center

Citește și: Soprana Irina Baiant a smuls ropote de aplauze la Paris, sub bagheta marelui dirijor si compozitor român Vladimir Cosma

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt”

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Bucuria Marinei i-a așezat Irinei Baianț în multe momente câte o lacrimă de emoție în colțul ochilor. Au fost pentru câteva ceasuri cele mai bune prietene. Iar Marina a ajuns în garsoniera confort 3 din Amurgului cu două sacoșe pline de hăinuțe și cu promisiunea că va fi invitata specială a Irinei la următorul concert în București. Și au mai stabilit împreună ca Marina să continue să învețe bine și să-și urmeze visul de a deveni antrenoare de gimnastică.

M-am bucurat prin ochii Marinei cum n-am mai făcut-o de mult! Asociația Casa Bună face lucruri minunate pentru copiii cu situații materiale și sociale foarte grele, dar care nu se lasă bătuți! Marina este povestea unui om mare într-un corp atât de mic, iar Viva și ParkLake mi-au dat ocazia să îi dăruiesc un voucher de cumpărături pe care-l merita atât de mult și care i-a adus lacrmi de fericire Marinei', a scris soprana Irina Baianț într-un story pe rețelele de socializare.

Foto: Eli Driu/ Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter