Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră. Starul are mare influenţă la Bollywood

Publicat pe

Iulia Vântur a plecat în India în urmă cu mulţi ani de zile. Acolo l-a cunoscut pe Salman Khan. Iată cum a ajutat-o starul de la Bollywood pe celebra vedetă din România!

De o bună perioadă de timp se zvoneşte că Iulia Vântur ar trăi o poveste de iubire cu Salman Khan. Acesta a ajutat-o foarte mult de când ea s-a mutat în India. Iată detalii despre relaţia celor doi, într-un interviu EXCLUSIV VIVA!.

Salman Khan este persoană care te-a ajutat enorm, în ultimii ani. Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la el?

Da, a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este – Muncește în fiecare zi a vieții tale!’

Cum te-a ajutat în cariera de actriță? Ce indicații, lecții, ți-a dat?

Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest.

Cum este Salman Khan ca om? Este un artist cu o carieră copleșitoare… Cum l-ai caracteriza tu dincolo de zona profesională?

Being human. Acesta este și numele fundației lui, prin care ajută zilnic sute de oameni – sănătate, educație. Este un om care trăiește pentru ceilalți, care face ceva practic pentru a schimba ceva în jurul lui. Pentru el nu contează de unde eșți, cum te numeșți, dacă te poate ajuta… o va face necondiționat. Am învățat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedită și o personalitate puternică.

Foto: Colaj

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter