Motivul pentru care soţul Simonei Gherghe se fereşte de camerele de filmat. Răzvan Săndulescu ocupă o funcţie importantă

Publicat pe

Soţul Simonei Gherghe se fereşte de camerele de filmat. Nu apare des la TV deoarece are un motiv serios. Iată ce ocupaţie şi ce funcţie ocupă!

Simona Gherghe şi Răzvan au format o familie deosebit de frumoasă. Au împreună o fetiţă, pe Ana Giorgia,şi pe drum este şi un băieţel. Iată detalii despre viaţa lor de cuplu într-un interviu exclusiv VIVA!.

Tu și Răzvan sunteți împreună de mai bine de cinci ani. Cum a fost începutul relației voastre?

Frumos, ca şi acum. Mi se pare că au trecut extrem de repede anii ăştia şi am făcut o groază de lucruri împreună.

Cum a reușit Răzvan să te cucerească?

Cu răbdare. Şi multe, multe ore de conversaţii, care ne-au ajutat să ne cunoaştem. Ai știut din prima că el este a lesul? Amândoi ne-am dat seama destul de repede că ne e bine împreună şi că aşa trebuie să rămânem.

Cum a perceput Răzvan meseria ta? Faptul că, la început, ați fost urmăriți de paparazzi, de exemplu…

Nu cred că e simplu pentru nimeni, nici măcar pentru mine, care eram cât de cât familiarizată cu treaba aceasta. Culmea, el m-a ajutat să trecem mai uşor peste perioada aceea de început, cu toate curiozităţile presei tabloide. Cred că are legătură şi cu profesia lui, cu faptul că, de multe ori, gestionează situaţii de criză. E drept că în politică, dar uneori lucrurile sunt similare.

Simona Gherghe a ales numele băiețelului

Pe 7 ianuarie, Simona Gherghe a dezvăluit care va fi unul dintre numele băiețelului său. Se pare că micuțul se va numi și Ioan, așa cum îl cheamă pe tatăl vedetei. A mai rămas foarte puțin până când bebelușul va veni pe lume. Simona Gherghe este cea mai fericită mămică din lume.

„Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie', a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct'.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter