Andreea Berecleanu și-a luat ADIO de la Tamara Buciuceanu. Cum a apărut prezentatoarea la priveghiul regretatei actrițe

Publicat pe

Andreea Berecleanu și-a luat adio de la Tamara Buciuceanu. Imediat după Observatorul orei 19.00 pe care îl prezintă de ani de zile, aceasta a mers la teatru, acolo unde e depus trupul regratatei actrițe. A scris un mesaj emoționant în mediul online, semn că o aprecia, o stima pe marea doamnă a teatrului românesc. 

Îmbrăcată în negru și însoțătiă de fiul ei, Andreea Berecleanu a mers la Teatrul Bulandra pentru a-și lua La Revedere de la Tamara Buciuceanu. Prezentatoarea i-a văzut pe toți acolo, pe sora actriței, pe nepotul ei.

E profund îndurerată de pierderea actriței, a scris și un mesaj emoționant pe care l-a postat pe Facebook.

„Seara tacuta la Bulandra. Dupa Ducu Darie, Tamara. Nici nu s-au stins inca ultimele lumini pentru Ducu, ca urmeaza cele din urma aplauze pentru Tamara Buciuceanu. I-am intalnit familia acolo, cum stau cei apropiati la priveghi. Sora, nepotul, nepotii. Langa sicriu, demn si bun, Marian Ralea. Apoi, multi oameni in sala, multi cei care urcau treptele din interior catre sala Toma Caragiu. Si urcand, te uitai in sus, catre scena, catre poza mare cu chipul ei vesel.

O expresie care mi-a insotit toata copilaria, tineretea, apoi am invatat sa o vad si in alte roluri. Cum profesia mea vine cu multe satisfactii, am avut ocazia sa o cunosc si personal. Ce privilegiu! Apoi, in preajma ii era mereu Mihai Constantin, actor si nepot, un prieten cu suflet mare, mucalit si talentat pana la cer, ca si tatal lui, marele George Constantin.

Ca si in aceasta seara, cand Mihai isi saluta colegii si spectatorii veniti sa-si ia ramas bun. Si cand ai sansa sa cunosti acesti oameni in afara scenei si esti fericit, anuntul despartirii de ei este greu si dur. In acel moment, imi e cel mai greu. Sa citesc o stire despre un om drag care a plecat, e dureros. Aici nu mai conteaza experienta, aici e vorba doar despre o emotie care iti blocheaza corzile vocale.

Tamara nu mai e! Dar imaginea ei e dincolo de scena, e in peretii aceia, alaturi de Ducu, de Gina, de Cotescu, de Toca…de Doamna Bulandra. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! 🙏🏻💙”, a scris prezentatoarea în mediul online.

Andreea Berecleanu și-a luat ADIO de la Tamara Buciuceanu. Cum a apărut prezentatoarea la priveghiul regretatei actrițeAndreea Berecleanu și-a luat ADIO de la Tamara Buciuceanu. Cum a apărut prezentatoarea la priveghiul regretatei actrițe

Dramele neștiute ale regretatei Tamara Buciuceanu Botez. A ajuns să respire cu un singur plămân și a pierdut în mod dramatic aproape toți oamenii pe care i-a iubit

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață la 90 de ani, după 65 de ani de carieră, dar și după o viață plină de suferințe nebănuite. Pentru ca marea doamnă a comedie, care a făcut să râdă generații de-a rândul, a dus bătălii greu de imaginat în viața privată. Când se lăsa cortina, actrița, invidiată de mulți pentru talent și succesul uriaș, se întorcea la o viață deloc ușoară, marcată de nenumărate necazuri.

Foto: Facebook, Spynews 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter