Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română: „Apăruseră niște fete noi...”

Publicat pe

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română. Irinel Columbeanu și-a lansat pe 15 decembrie 2021, prima sa carte, în care a relatat mai multe experiențe din viața sa. Fostul om de afaceri a vorbit inclusiv despre începutul relației lui cu Anna Lesko. Acesta a dezvăluit că a cunoscut-o pe vremea când artista era doar o dansatoare în vârstă de 17 ani. Deși aceasta nu vorbea deloc română, Irinel a reușit-o să o facă să se îndrăgostească de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, în tinerețea sa, a fost un bărbat extrem de dorit. El s-a afișat întotdeauna alături de femei extrem de frumoase. Printre ele se numără și Anna Lesko, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de opt ani. În prima sa carte lansată, acesta a povestit cum a cunoscut-o pe frumoasa artistă, dar și cum a reușit să o cucerească. Aceasta nu vorbea absolut deloc română și avea doar 17 ani, însă aceste lucruri nu au reprezentat o problemă pentru fostul om de afaceri.

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română: „Apăruseră niște fete noi...'Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română: „Apăruseră niște fete noi...'

Se pare că povestea lor de dragoste a început pe litoral! Atunci, Anna Lesko era o simplă dansatoare, iar Irinel Columbeanu un bărbat extrem de dorit de admiratoarele sale.

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii'

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani'

Citește și: Daniel Pavel, totul despre noul sezon Survivor România.Ce îi așteaptă pe concurenți

Citește și: Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru:„Vreau să…'

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 17 ani, era dansatoare și nu vorbea absolut deloc limba română. Despre toate aceste întâmplări, Irinel a povestit în cartea sa. El se intitulează „Ili' și vorbește despre el însuși la persoana a III-a.

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup în fiecare zi la piscină la Rex (fostul Internațional, care își schimbase între timp numele).El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit.', se arată în cartea omului de afaceri.

Ulterior, acesta a povestit și despre primul moment în care a văzut-o pe Anna Lesko. I s-a părut cea mai frumoasă dintre toate tinerele care apăruseră pe plajă.

„Făcu și cu Ana cunoștință. Era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminim, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia).”, a mai scris el în carte.

Cum a invitat-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko la o petrecere

Anna Lesko venise la mare cu un grup de dansatoare din Republica Moldova. Acestea erau însoțite și de un coregraf, care după spusele omului de afaceri, le îngrozea pe fete. Irinel Columbeanu își dorea foarte mult să o invite pe Anna la o petrecere, însă îi era foarte dificil deoarece aceasta nu știa deloc limba română. Astfel, el a luat contact cu o prietenă de-ale ei, iar în acest mod a lansat întrebarea.

„Dar cum să se înțeleagă cu ea? Încercă și în engleză, dar nimic. Încercă să facă rost de un dicționar româno-rus (ar fi fost încă și mai bun unul româno-ucrainean, de fapt, dar nu avea de unde ști), și nu reuși. Reuși, până la urmă, doar să îndruge ceva prin intermediul Alionei (care vorbea un pic românește), și lansă prin ea invitația, la care Ana îl întrebă, tot prin Aliona, dacă se referă numai la ea. El i-a răspuns că da.”, a mai scris el în carte.

Anna a acceptat invitația, iar cei doi s-au prezentat împreună la eveniment. Frumusețea acesteia a atras imediat privirile celor din jur și a ridicat multe semne de întrebare.

„A doua zi la party, toată lumea îl întreba cine e frumoasa fată cu care a venit. Cei însurați îl luau chiar deoparte ca să îi șoptească întrebarea, dar Ili nu răspundea nimic. Oricum, nu ar fi știut ce să le spună.”, a mai scris el.

Cei doi s-au mutat împreună la mare

După acea zi petrecută împreună, Irinel Columbeanu i-a oferit Annei numărul său de telefon, dar și bani pentru a-l putea suna. Aceasta a încercat să petreacă mai mult timp alături de omul de afaceri, însă îi era teamă de coregraful său. Ulterior, Irinel a hotărât să vină la Constanța pentru a sta mai mult timp alături de tânără.

„Până la urmă se oferi un cunoscut de-al lui, Fane Englezu’, care era mai mult plecat prin Anglia, și care îi văzuse supărați pe terasa de la Rex, să meargă cu ea la apartament să-și ia hainele și să „vorbească” cu Valeri. S-au întors repede cu ele și cu pașaportul fetei. Încet-încet, ea se rupse de grupul de fete și nu mai mergea cu ele la program, iar ei doi se mutară în sudul litoralului, la Neptun, pentru restul verii.”, a mai spus el în carte.

Cum a reacționat mama artistei când l-a văzut prima dată pe Irinel Columbeanu

Când vara s-a terminat, Irinel a întrebat-o pe Anna Lesko ce planuri de viitor are. Tânăra i-a spus că își dorește să urmeze o facultate, așa că omul de afaceri a ajutat-o în această privință. Cei doi au venit în București pentru a locui împreună, însă înainte au trecut pe la fostul apartament al artistei. Atunci, Irinel a văzut o femeie care îi făcea cu mâna de la balcon Annei. În momentul în care au făcut contact vizual, femeia a izbucnit în plâns.

„Ili parcă mașina, ca să o aștepte la ieșirea din bloc și, după ce fata coborî, observă o femeie la balcon care îi făcea cu mâna Anei. Când îl văzu pe Ili, izbucni în plâns. Era mama ei și, pesemne, remarcase diferența de vârstă.', a scris Irinel.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter