Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, cea de-a treia soție: "Eu eram însurat, ea avea 15-16 ani"

Publicat pe

Adrian Mutu, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Sandra, cea care îi este soție în prezent. Fotbalistul a detaliat când a văzut-o prima dată pe frumoasa brunetă. Sandra era doar o adolescentă la vremea respectivă, iar el era însurat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu și actuala lui soție sunt împreună de șapte ani. Cei doi au un băiețel de 4 ani, pe micuțul Tiago. Recent, fotbalistul a făcut declarații despre viața sa în cadrul unui podcast. Se știe că Adrian Mutu a fost întotdeauna un crai al showbiz-ului, iar femeile roiau în jurul lui. El a dezvăluit că atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Sandra, actuala parteneră de viață, avea 30 de ani și era însurat.

Acesta a mărturisit că Sandra i-a atras atenția după ce a văzut-o la Miss România. Pe atunci, ea avea doar 15 ani, iar el era însurat cu Consuelo Matos Gomez, o frumoasă brunetă din Republica Dominicană. Adrian Mutu a spus că nu s-a gândit niciodată că ar putea să-i devină soție.

Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, cea de-a treia soție

'Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat', a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.

Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească… În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!', a mai spus acesta.

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu: „Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…”

Citește și: De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu, deși a insistat să se întâlnească cu ea: „Acum îmi pare rău…'

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian, înainte de a muri: „N-am mare lucru…”

Citește și: Ce afacere secretă are Culiță Sterp. Câștigă o sumă fabuloasă

Tot în cadrul podcastului, Adrian Mutu a făcut declarații, în premieră, despre divorțul de prima lui soție, Alexandra Dinu, împreună cu care are un băiat, pe Mario.

De ce a divorțat de Alexandra Dinu

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.

Cu Alexandra a fost o relație scurtă, de trei ani. Ne-am căsătorit pe repede înainte, dar a ieșit această minunăție de băiat, Mario. Am ieșit cu el și ne striga lumea, pe stradă, că e frati-miu. Eu cu Alexandra eram tineri, singuri, în Italia. Nu a mers, la un moment dat am luat-o pe drumuri diferite. Sper ca Alexandra să facă și ea pasul ăsta a doua oară, să se căsătorească. Am văzut că are și ea pe cineva, acum ne înțelegem bine, vorbim. Nu știu dacă o să mai fie mamă, că are și ea 40 de ani, dar să se mai gândească și la ea că acum copilul e mare', a mai adăugat el.

Cât despre cea de-a doua soție, Consuelo, cea care care i-a dăruit două fetițe, Adrian Mutu a mărturisit că are o relație bună cu aceasta. Mai mult de atât, Sandra se înțelege foarte bine cu fostele soții ale fotbalistului.

Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15', a mai spus acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter