Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi: "Nu vezi la toată lumea asta..."

Publicat pe

Iulia Albu este extrem de sinceră și asumată. Criticul de modă spune lucrurilor pe nume și nu se ascunde să spună ceea ce gândește despre ținutele purtate de vedete. De data aceasta, a vorbit despre Ema Uta, actuala iubită a lui Alex Bodi. Iată ce a spus despre cel mai iubit make-up artist al momentului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a luat-o în vizior pe Ema Uta și a început să își spună părerea despre stilul ei vestimentar. Deși toată lumea se aștepta ca fosta soție a lui Mihai Albu să vină cu remarci, discursul ei a fost cât se poate de încurajator.

Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi: "Nu vezi la toată lumea asta..."Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi: "Nu vezi la toată lumea asta..."

Ba chiar mai mult, Iulia Albu a spus că o apreciază pe actuală iubită a lui Alex Bodi pentru faptul că este atentă la detalii și că își lucrează corpul la sală. Iată ce a mai declarat despre make-up artistul vedetelor.

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…’

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă

Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Iulia Albu a mai fost acompaniată de doi colegi de breaslă, de profesie designeri și critici de modă. Ovidiu Buta a spus că Ema Uta a înțeles cu ce se mănâncă moda și că și-a creat un personaj cool.

Ea chiar a înțeles cu ce se mănâncă moda și și-a creat un personaj, la care se raportează foarte multe fete. E un roll-model, o imagine foarte bine ancorată în prezent.(..) Și-a creat un personaj cool, dexy, într-o zonă estetică pe care o stăpânește foarte bine. Investește în ea, chiar se simte că investește în imaginea ei, e vizibil.E întotdeauna ajustată, adusă în prezent, dar nu așa forțat. Multă lume își schimbă imaginea doar să fie modernă. Aici este o ajustare liniară, e fata la care multe alte fete se raportează. Și-a creat propriul brand”, a spus Ovidiu Buta.

Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu a avut doar cuvinte de lăuda la adresa make-up artistului. Apreciază foarte mult că Ema își lucrează trupul la sală și că este atentă la detalii mici, cum ar fi că este mereu proaspăt vopsită.

Mie mi se pare cumva că ea este hot babe.(…) Apreciez, însă, faptul că își lucrează corpul la sală, se vede. Acordă atenție acestui detaliu. Merită lăudată din punctul meu de vedere. Mi se pare că este mereu proaspăt vopsită. Este foarte important, nu vezi la toată lumea asta. Bravo ei. Ea ajuns un fel de influencer acum, nu mai este doar make-up artist. Este chiar un influencer, a spus și Iulia Albu.

La puțin timp după ce a fost difuzată emisiunea, Ema Uta a avut și o primă reacție. Vedeta a scris pe contul său de socializare un mesaj de mulțumire pentru aceștia, dar a postat și un fragment în care cei trei critici își dădeau cu părerea despre stilul său vestimentar.

Mulțumesc, băieți! Apreciez!”, a scris Ema Uta, la ea pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter