Cum a devenit celebră Cristina Ich: "Am vrut să..."

Publicat pe

Cum a devenit celebră Cristina Ich. Activează de ani buni în mediul online, însă puțini știu cum a devenit celebră Cristina Ich. Recent, invitată la un podcast, vedeta a vorbit deschis despre începutul carierei sale, dar și când a cunoscut celebritatea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a devenit celebră Cristina Ich. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România sau, de ce nu, dintre întreagă lume. Cristina Ich și-a început activitatea în online cu ani în urmă, când apărea în diferite videoclipuri cu Matei Dima. Ulterior, a strâns o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și astăzi a ajuns să aibă peste 830.000 de urmăritori.

Cum a devenit celebră Cristina Ich: "Am vrut să..."Cum a devenit celebră Cristina Ich: "Am vrut să..."

Recent, Cristina a fost invitată la un podcast, unde a vorbit deschis despre începutul carierei sale în online, dar a adus în discuție și relația cu Alex Pițurcă. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Ich:”Trebuie să mă opereze…”

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin.Cum e trecută acum în acte

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce pedeapsă a primit

Cum a devenit celebră Cristina Ich

Cristina Ich este o femeie extrem de frumoasă, iar asta nu o spunem doar noi, ci și miile de oameni din mediul online. În urmă cu ceva ani, și-a început activitatea alături de Matei Dima, cu care făcea diferite sketch-uri.

A hotărât apoi să dea mai multă importanță rețelelor de socializare și, astfel, și-a creat o comunitate impresionantă. Sfaturile sau experiențele trăite de aceasta le-a ajutat și pe alte domnișoare.

„Eu nu am căutat celebritatea. M-a găsit, ca să zic așa. Celebritatea? Nu pot să zic că sunt celebră, dacă am ieșit din țară nu știe nimeni cine e Cristina Ich. La un moment dat, când l-am cunoscut pe Matei (n.r. – Matei Dima) și am început cu pași timizi, habar nu aveam. Mie mi se părea că nu știu să joc, oamenii au apreciat sketch-urile pe care le făceam cu el. Dar nu aveam idee ce fac, eram o fată, mă plictiseam, eram într-o relație. (…)

Făceam sketch-urile astea, râdeam cu Matei de dimineață până seara, era și Laura Giurcanu și multe alte fete, după care am vrut să pornesc pe cont propriu. Apoi am început să le povestesc fetelor tot felul de tâmpenii, experiențe… și am avut un așa succes. Oamenii îmi urmăreau sfaturile și toate filmulețele, aberațiile, nu aș putea să spun sfaturi, pentru că nu sunt în măsură. Dar le spuneam din experiența mea. Eu nu vorbeam din cărți, niciodată nu am vorbit din cărți. Le povesteam prin ce am trecut, ce mi s-a întâmplat. Multe fete au pus în aplicare sfaturile mele', a explicat vedeta pe YouTube.

Ce spune Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă

Printre altele, vedeta din mediul online a mai adus în discuție și relația cu Alex Pițurcă. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și apoi au făcut un băiețel. Însă, după cele spuse chiar de Cristina, lucrurile nu sunt tot timpul roz.

„Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine', a explicat Cristina Ich.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter