Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: "Este realmente șocant"

Publicat pe

Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că suferă foarte mult in cauza tatălui ei. Părinții ei s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, iar Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc. Recent, Oana a fost acuzată de o internaută că ar sta pe banii tatălui ei. Vedeta a făcut primele declarații despre această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii ei cele mai importante momente din viața sa. Vedeta își promovează afacerile și contractele de imagine cu diferite companii.

Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: "Este realmente șocant"Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: "Este realmente șocant"

Recent, Oana Roman a fost acuzată de o internaută că trăiește din banii dați de tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a declarat de nenumărate ori că muncește foarte mult pentru a oferi un trai confortabil familiei sale.

Citește și: Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii:”Nu este nimic concret'

Citește și: De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei:”Trecutul pe care îl are fiecare…”

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit:”Am fost și despărțiți, dar…”

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, are un talent ascuns.Momentul emoționant în care cântă la pian

Oana Roman, primele declarații după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei

Oana Roman muncește foarte mult pentru ca afacerile sale să prospere și pentru a-i oferi familiei sale un trai confortabil. Vedeta și-a deschis propria afacere, un magazin online de haine și accesorii și își rotunjește veniturile. Recent, Oana a fost deranjată de comentariul unei internaute care a acuzat-o că trăiește pe banii tatălui ei, Petre Roman. Acuzația a fost trimisă sub forma unui mesaj privat primit de vedetă pe o platformă de social media și pe care l-a făcut public.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?', este mesajul pe care l-a primit Oana Roman.

Oana Roman: „O invit să facă tot ce fac eu”

Mesajul critic a primit o reacție dură din partea Oanei Roman. Vedetaa a invitat-o pe cea care i-a adus acuzații să încerce să trăiască în locul ei timp de o săptămână.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.', a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.

Oana, despre relația cu tatăl ei, Petre Roman

Oana Roman își dorește ca tatăl ei să fie mai prezent în viața ei și a fiicei sale.Izabela are o relație specială cu tatăl ei, iar acum înțelege că bunicul ei a fost o personalitate politică importantă în România.

„Iza îl iubește foarte mult (n.r. pe Petre Roman) și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok.Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna', a spus fiica lui Petre Roman pentru impact. ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă