De ce a lipsit nașa de la nunta cuplului Armin Nicoară - Claudia Puican. Cei doi s-au căsătorit în Antalya

Publicat pe

În urmă cu o săptămână, Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele, organizând nunta în Turcia. Marele eveniment a fost unul extrem de special pentru cei doi, dar și și extrem de agitat, având în vedere că întâmpinat numeroase peripeții. Nașa principală a celor doi a lipsit de nunta celor doi. Care a fost, de fapt, motivul.

CITEȘTRE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, în Antalya. Petrecerea celor doi a fost una grandioasă, iar invitații au fost numeroși. Cu toate astea, cei doi artiști s-au confruntat cu multe probleme chiar în ziua nuntii lor.

De ce a lipsit nașa de la nunta cuplului Armin Nicoară - Claudia Puican. Cei doi s-au căsătorit în AntalyaDe ce a lipsit nașa de la nunta cuplului Armin Nicoară - Claudia Puican. Cei doi s-au căsătorit în Antalya

Cei doi au ales să se căsătorească în Antalya, chiar dacă și-au dorit să își unească destinele în Dubai. Cântărețul de muzică de petrecere a vorbit despre marele eveniment din Turcia și a explicat de ce nasa principală a lipsit.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii:”Nu am reușit să mă deplasez la spital…”

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit:”Am fost și despărțiți, dar…”

Citește și: Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit:”Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

De ce a lipsit nașa de la nunta cuplului Armin Nicoară – Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit după ani de relație. Cei doi au organizat nunta în Antalya, acolo unde au avut parte de momente de neuitat. De organizarea artistului s-a ocupat mama artistului, dar ziua cea mare nu a fost ocolită de peripeții.

Nașa principală a fost Roxana Vașniuc, care a lipsit în ziua cea mare . Potrivit cântărețului, aceasta nu a putut ajunge din considerente personale. Într-un final, cei doi îndrăgostiti au fost cununați de Georgiana Lobonț și soțul ei. Acesta ar fi motivul pentru care Armin își dorește să organizeze o nuntă în România, în luna septembrie.

Armin Nicoară a dezvăluit cele mai importante detalii despre nunta din Antalya

Antalya a fost destinația aleasă de Armin Nicoară și Claudia Puican, după ce inițial și-au dorit să-și unească destinele în Dubai. Cântărețul de muzică de petrecere a oferit toate detaliile despre marele eveniment.

„Eu nu am organizat nimic. În totalitate s-a ocupat maică-mea. Fata care făcea meniurile la hotelul unde s-a ținut petrecerea nu știa engleză, numai turcă. Am avut noroc cu o prietenă de familie. La hotel nu acceptau să merg eu să îmi organizez evenimentele. Ei credeau că suntem neamuri cu ei din Turcia… Așa am reușit să grăbim un pic organizarea', a declarat Armin pentru FANATIK.

Armin si Claudia și-au dorit muzică de petrecere la nuntă

Proaspăt căsătoriți, Armin și Claudia si-au dorit ca la nunta lor invitații să se distreze, motiv pentru care au vrut să aibă muzică de petrecere. Cei doi au insistat la reprezentatii localului să vină o formație să cânte muzică turcească tradițională. După ce au căutat trupele locale au dat peste una, dar problema era faptul că erau kurzi.

„O formație din Turcia a cântat la noi. Ne-au zis că avem trupă care doar muzică ușoară… Am zis nu. Nu  avem nevoie de treaba asta. Ne trebuie ceva formație turcă, ceva tradițional… Când am căutat pe internet au zis că nu acceptă kurzi… La ei e o problemă cu kurzii. Apoi, aveam nevoie de tobe, ca să facem intrarea. Au zis că au o singură tobă', a mai povestit Armin Nicoară.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter