Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit: "Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate"

Publicat pe

Dan Negru are faimă de zgârcit și multă lume ar putea crede că ar putea accepta orice colaborare de dragul banilor, dar nu este așa. Dan Negru nu ar face orice pentru un câștig în plus, chiar dacă iubește banii și este destul de strâns la pungă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru lucrează în televiziune de 25 de ani, iar de 15 ani face naveta la Chișinău pentru un proiect TV, dar primește și numeroase oferte de a prezenta nunți. Primește numeroase solicitări de a prezenta nunțile oamenilor, atât în România, cât și în Republica Moldova, însă le refuză, chiar dacă știe că acestea sunt cele mai bănoase oferte.

Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit: "Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate"Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit: "Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate"

De ce nu acceptă Dan Negru să prezinte nunți pentru bani

Dan Negru, numit și 'Regele audiențelor', pregătește un proiect nou la postul de televiziune Kanal D, intitulat Jocul cuvintelor, ce urmează a fi difuzat în curând pe post.

Lucrez de 15 ani într-o altă țară, în Moldova, unde am un show săptămânal care de multă vreme e cel mai urmărit program TV din Moldova. Așa că plec des la lucru în Chișinău. Am și o mulțime de evenimente pe care le prezint prin țară, dar ori de câte ori pot îi iau pe ai mei cu mine. În schimb, refuz poate cele mai bănoase oferte: nunțile.

Primesc săptămânal oferte să prezint nunți în țară, atât în România, cât și în Moldova. Acolo, în Moldova e chiar un ritual ca prezentarea nunților să fie făcută de un prezentator celebru si cum showul meu e în top acolo, am multe oferte.

Nu mă pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu știu să prezint nunți și le-aș strica oamenilor amintirea de o viață”, a declarat Dan Negru pentru fanatik.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată:„Am să aduc martori ca să…’

Citește și: Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București:„Se pare că era oricum…’

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Dan Negru a surprins atunci când a anunțat că și-a dat demisia de la Antena 1 pentru un alt job la Kanal D. Acesta susține că nevoia de a schimba mediul de lucru, dar și colegii, l-au determinat să ia această decizie.

Ca să mai întâlnesc și alți oameni. Simțeam că ruginesc și aveam nevoie de puțin ulei' ca să nu mă anchilozez definitiv. În epoca modernă, dinamica e o normalitate. Am rămas în relații bune cu toți colegii mei din toată breasla.

Ba chiar producătorul primului meu show de la Kanal e Nicoleta Ilie, cea cu care am lucrat împreuna la TVR și apoi la Antena, adică mereu în ultimii 25 de ani.

Cu Nicoleta am făcut o preselecție Eurovision acum vreo 22 de ani la TVR. Apoi am făcut alte producții la Antena și iată-ne la Kanal D. Asta e frumusețea televiziunii: oameni care o fac„, a mai spus Dan Negru.

„Nu cred în noroc, în general. Sunt un om credincios și pun reușitele din viață pe seama credinței și eșecurile pe seama nepriceperii sau a lipsei de implicare”, mai spune Dan Negru.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă