Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit: "Am fost și despărțiți, dar..."

Publicat pe

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Pe lângă cariera impresionană, are și o familie extrem de frumoasă alături de George Tal. Ca în orice cuplu, mai există și momente de cumpănă. Artista a spus acum cum reușește să treacă peste problemele din relație, dar și care este secretul unei relații de lungă durată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi și George Tal formează o relație de mai bine de 15 ani. Chiar și după atâți ani de relație, tot mai există certuri în relația artistei. În cadrul unui interviu, aceasta a explicat că nu există conflicte grave, însă contrazicerile sunt la ordinea zilei. 

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit: "Am fost și despărțiți, dar..."Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit: "Am fost și despărțiți, dar..."

Totodată, a mai ținut să spună cum trece peste momente dificile din relație, dar a mai oferit detalii neștiute despre familia ei. Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit Iată declarațiile vedetei!

Citește și: De ce se ceartă Daniela Gyorfi și George Tal, după 15 ani de relație:„La bani are de comentat’

Citește și: Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar:'Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza'

Citește și: De ce a participat Xonia la Survivor:„Eram pregătită să plec definitiv din România. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit. Au fost și despărțiți

Daniela Gyorfi și George Tal trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste un deceniu. S-au cunoscut în urmă cu 15 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Rodul iubirii lor este superba lor fiică, Maria, de care sunt extrem de mândri. Deși sunt un exemplu în rândul cuplurilor, vedeta a recunoscut că și ei mai întâmpină unele certuri.

În cadrul unui interviu, cântăreața a spus care este secretul relației cu partenerul de viață și cum reușește să treacă peste problemele din cuplu.

 „Sunt împreună cu George de 15 ani și am trecut prin momente și momente. Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat. Este clar că Maria, pentru mine, cel puțin, reprezintă o motivație. Asta nu înseamnă că accept orice, dar Maria m-a maturizat, același lucru fiind valabil și atunci când vine vorba de moartea mamei mele. George mi-a arătat, în timp, că este alături de mine. Tragem amândoi la aceeași căruță și avem un simț al umorului foarte dezvoltat. El a venit într-o seară și mi-a zis: „De acum încolo nu vreau să mai dormim certați, ne pupăm, ne spunem că ne iubim și de mâine vedem noi!'. Înainte era mai morocănos, acum sunt eu, dar cel mai mult ne împacă Maria. Avem o altă vârstă, suntem maturi, am trecut printr-un divorț și vedem altfel lucrurile. Toate necazurile și toate bucuriile ne-au apropiat până acum„, a spus Daniela Gyorfi, potrivit Ego.ro

În ce afacere au investit Daniela Gyorfi și George Tal

Cei doi se sprijină reciproc și astfel au reușit să pună bazele unei afaceri. Au deschis două cluburi în Centrul Vechi al Capitalei.

Ne-am dorit foarte mult o schimbare, am simțit nevoia aceasta chiar înainte de pandemie. Noi am crezut că pandemia o să treacă în 6 luni sau un an, dar, până la urmă, am spus: „Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?'. Mă bucur mult că a înțeles acest lucru, cum și eu am înțeles la rândul meu dorințele lui. Acum ne-am implicat într-o afacere, am deschis două cluburi”, mai spune artista, potrivit sursei menționate anterior.

Totuși, artista spune că nu vrea să cânte acolo, poate doar la ocazii speciale.

 „Nu, nu! Eu am unde să cânt, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Poate cine știe, o să cânt la o aniversare. Nu sunt cluburi mari, ci mai micuțe, se află în București, în Centrul Vechi. Mă bucur foarte mult, în primul rând, pentru el. Își dorea acest lucru. Pandemia mi-a demonstrat că niciodată nu trebuie să îți faci calcule pentru că s-ar putea să vină ceva la care nu te aștepți. Am înțeles acest lucru și mergem înainte„, a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook, instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter