Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale, Ana: „Ne-am izolat împreună”

Publicat pe

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu, s-a afișat, de curând, pentru prima dată la brațul unui bărbat. Tânărul a făcut deja cunoștință cu tatăl artistei, chiar înainte de a pleca în prima lor vacanță peste hotare. Ana a povestit cum a reacționat tatăl ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu este îndrăgostită până peste cap. Ea și iubitul ei, Edi, formează un cuplu de aproximativ nouă luni. Tânărul nu a scăpat ușor și a fost nevoit să-l cunoască pe tatăl artistei.

Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale, Ana: „Ne-am izolat împreună'Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale, Ana: „Ne-am izolat împreună'

Ana a povestit cum s-au cunoscut, cum a îngrijit-o în perioada în care a avut COVID, dar și cum a reacționat Mircea Baniciu la marea întâlnire.

Cum a reacționat Mircea Baniciu când l-a cunoscut pe iubitul Anei

Ana Baniciu și iubitul ei, Edi, formează un cuplu de nouă luni. La început, cei doi au fost extrem de discreți, asta până când au devenit siguri pe sentimentele lor. Acum se afișează împreună ori de câte ori au ocazia.

Ana și Edi au plecat și în prima lor vacanță peste hotare, și anume în exoticul Zanzibar. Înainte de a pleca, artista l-a dus pe Edi să-i cunoască tatăl. Ana a povestit cum a decurs întâlnirea dintre cei doi.

Citește și: Cine este și cum arată mama Anei Baniciu.

Citește și: Cine este Ana Baniciu.

Citește și: O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro?

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:

Până acum, cântăreața nu a mai fost văzută la brațul unui bărbat și se pare că relația cu Edi este una serioasă. Din acest motiv, Mircea Baniciu a încercat să fie cât mai relaxat la întâlnirea cu iubitul fiicei sale.

„Am fost plecată o săptămână în Zanzibar. A fost foarte frumos, am fost înconjurată de oameni dragi şi prieteni, ne-am distrat. Dar când m-am întors în România am apreciat mai mult ce am acasă. A fost şi iubitul meu, Edi, desigur. A fost prima vacanţă împreună peste graniţă. Ne înţelegem foarte bine, sunt tare mândră de treaba asta. E primul cu care m-am afişat, deci e o chestie serioasă'. 

Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm', a spus Ana Baniciu, la Vorbeşte Lumea.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edi

Ana Baniciu a mărturisit că între ea și Edi nu a fost dragoste la prima vedere. Ba chiar începutul relației lor nu este unul în totalitate romantic.

În urmă cu nouă luni, Edi a fost cel care a organizat o vacanță la munte cu gașca. Când s-au întors acasă, din toată trupa, doar el și Ana Baniciu au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2.

După ce au primit rezultatele, Edi a decis să se izoleze împreună cu Ana Baniciu și să aibă grijă de ea. Așa a început marea lor poveste de dragoste.

Ne dorim să avem o viaţă frumoasă împreună, ne iubim mult. Când m-a cunoscut mi-a dat covid, el m-a îngrijit şi aşa ne-am apropiat. El mă căuta de ceva vreme… Suntem împreună de vreo 9 luni. Am ieşit cu o prietenă şi ne-a dus acasă acest băiat, Edi. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar am simţit ceva', a spus Ana.

M-a convins să plecăm toată gaşca la munte, a organizat chiar în acea seară totul. Şi acolo mi-a dat covid, doar eu am luat, nu ştiu cum se face! Şi ne-am izolat împreună, a avut mare grijă de mine, nu m-am simţit deloc bine, a fost greu. L-am lăsat să se apropie până la urmă', a mai adăugat artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter