Cum a reușit Cristina Șișcanu să se vindece de depresie: "Trebuie să ne ajutăm de tot ce putem"

Publicat pe

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu se poate considera o femeie împlinită, în special pe plan personal. Vedeta are o familie frumoasă alături de prezentatorul tv, iar împreună au o fetiță, iar soțul ei mai are doi copii din prima căsătorie. Recent, Cristina a mărturisit că s-a luptat cu depresia, dar și cum a reușit să treacă peste această perioadă dificilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a demonstrat în nenumărate rânduri că este o femeie puternică. Vedeta s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu, iar înaine de a o aduce pe lume pe Petra, primul care i-a spus mamă a fost Felipe, fiul prezentatorului tv din prima căsnicie. De asemenea, Mădălin Ionescu mai are o fiică, Ștefania, cu care Cristina are o relație apropiată.

Cum a reușit Cristina Șișcanu să se vindece de depresie: "Trebuie să ne ajutăm de tot ce putem"Cum a reușit Cristina Șișcanu să se vindece de depresie: "Trebuie să ne ajutăm de tot ce putem"

Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini sunt cei care știu că a trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp. Soția lui Mădălin Ionescu a descoperit că suderă de depresie, motiv pentru care a apelat la ajutorul specialiștilor.

Citește și: Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie:”Da, ne mai dorim copii”

Citește și: Cine i-a surprins pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în timp ce făceau amor:”A intrat peste noi”

Citește și: Cine i-a surprins pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în timp ce făceau amor:”A intrat peste noi”

Citește și: Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV:”Nu pot să mă fac de rușine când…”

Cum a reușit Cristina Șișcanu să se vindece de depresie

Cristina Șișcanu și-a surprins fanii după ce a recunoscut că s-a confruntat cu depresia. Vedeta a mărturisit că și-a dat seama că suferă de depresie și a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. De asemenea, vedeta a spus că rugăciunile au ajutat-o foarte mult să treacă peste această perioadă cumplită.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu a devenit un influencere cunoscut

Cristina Șișcanu s-a retras de câțiva ani din televiziune și a decis să se axeze pe un alt domeniu. Atrasă tot mai mult de ideea de a dezvolta o comunitate mare în mediul online, fosta jurnalistă a devenit un adevărat influencer pe rețelele de socializare. Deși acum se bucură de notorietate, celebritatea a venit la pachet și cu câteva dezavantaje. Cristina Șișcanu a vorbit despre cât de solicitantă este munca de influcencer.  

„Influencerul este un om care are un job, asta trebuie să înțeleagă lumea, și este un job destul de solicitant, chiar dacă nu înseamnă să mergi la birou și să ai un program din acela foarte bine stabilit.Ai program flexibil, dar un influencer poate să muncească și 24/24 de ore și nu exagerez când spun asta!În ultimele 2, 3 zile am crezut că leșin! Am avut foarte multe de făcut…urmează să plec din țară și am vrut să le și concentrez pe toate, să fie toate gata, că să nu fiu nevoită să fac lucruri din vacanță. Este un job solicitant, la fel de solicitant ca altele. Poate chiar mai solicitant decât unele job-uri.”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Cristina Șișcanu a vorbit despre Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

În urmă cu mai bine de un deceniu, Mădălin Ionescu a divorțat de prima lui soție. După ce și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu, vedeta a fost cea care a suplinit rolul de mamă, luându-și în serios atribuțiile de părinte.

Până să o aibă pe Petra, Cristina și-a orientat grija și iubirea către Filip și Ștefania, copii pe care i-a crescut ca și cum ar fi fost ai ei. Filip are 18 ani și are probleme de sănătate, iar cineva trebuie să aibă grijă de el. Fosta jurnalista a declarat că mama lui Filip nu se preocupă de soarta copiilor ei.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă