Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV: "Nu pot să mă fac de rușine când..."

Publicat pe

Deja artistă cu state vechi, Theo Rose urmează să debuteze și în actorie, cu un rol în serialul Clanul, ce va fi difuzat în această toamnă la PRO TV. Iată ce povestește artista despre prima ei experiență de gen alături de actori consacrați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose debutează anul acesta în actorie, artista urmând să fie fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul de la PRO TV. Extrem de talentată și, în egală măsură iubită de public, artista a bifat deja mai multe laturi ale divertismentului de televiziune, participând la Bravo, ai stil!, în calitate de concurentă, și mai apoi la SuperStar România, unde s-a descurcat perfect în rolul de prezentatoare. Iată însă că i s-a oferit șansa de a-și descoperi și talentul de actriță.

Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV: "Nu pot să mă fac de rușine când..."Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV: "Nu pot să mă fac de rușine când..."

Theo Rose, în serialul Clanul alături de actori mari

La PRO TV, toamna va debuta cu un serial incendiar, Clanul, care promite să-și țină spectatorii cu sufletul la gură. În afară de poveste, care este una ce conține toate ingredientele unei povești captivante despre lupta clasică dintre Poliție și Mafie, condimentată și cu povești de iubire fascinante. Theo Rose face și ea parte din distribuție, alături de actori consacrați precum Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Cătălina Grama, George Ivașcu și mulți alții. Cu modestie însă, Theo Rose a spus că deocamdată nu se consideră actriță…

„Dumnezeu mai știe… Aș rămâne tot la cântăreață, căci actriță sunt la început. Sunt susținută puternic. Toată lumea e alături de mine. Fur meserie de la toți. E o ocazie bună de a învăța de la toată lumea', a spus Theo Rose pentru FANATIK.

Citește și: „Clanul', noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect: „Totul este de-a dreptul impresionant'

Citește și: Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Cine sunt actorii

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu: „Se urmărește o înscenare în plin proces”

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:'Încă minte despre mine'

Cu toate acestea, artista a constatat că o ajută foarte mult memoria vizuală, datorită căreia reușește să rețină textele.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii. Talentul mă face să reacționez cum trebuie.

Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum', a mai spus Theo Rose pentru sursa citată.

„Am ieșit din stările de anxietate prin muncă”

Theo Rose este tot timpul cu zâmbetul pe buze, are o atitudine pozitivă și reușește să îi inspire și pe ceilalți. De asemenea, artista are și o sensibilitate aparte. Puțini știu că au existat momente în viața ei când a simțit că este la limita puterilor și s-a confruntat cu anxietatea. Muncind susținut și cu multă organizare, a reușit să depășească însă perioadele dificile.

„Timpul meu nu e foarte organizat. Acum am în echipă oameni care țin foarte bine calendarul. Mă anunță: vezi că mâine de la ora cutare ai aia. Seara am spațiu pentru odihnă, să dorm alea 8 ore. Dacă nu dorm, sunt obosită. Mi-a fost rău de câteva ori. 

Am ieșit din stările de anxietate prin muncă. Eu am o imaginație bogată. Nu vrei să știi de câte ori am murit în mintea mea. Trebuie să am o ocupație constantă, altfel o iau razna', a mai spus Theo Rose pentru FANATIK.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter