Cum a slăbit Monica Bellucci 18 kg cu o dietă inventată de ea. Actrița a folosit patru reguli simple!

Publicat pe

Admirată de o lume întreagă pentru frumusețea ei, actrița Monica Bellucci nu a avut tot timpul un trup de invidiat. Drept dovadă, acum câțiva ani a fost nevoită să țină o cură de slăbire, care a ajutat-o să piardă 18 kilograme, și de atunci se menține așa. Iată ce dietă simplă, dar eficientă a ținut Monica Bellucci!

La 55 de ani, Monica Bellucci este una dintre cele mai admirate femei din lume, însă actrița nu face parte din categoria femeilor care pot mânca orice fără să se îngrașe și, drept urmare, a avut o luptă grea de dus cu kilogramele în plus. Oricât de greu ar părea de crezut, deși a fost fotomodel, Monica Bellucci a ajuns să cântărească 78 de kilograme acum câțiva ani, kilograme care se încăpățânau să plece…

Fără dulciuri și gustări între mese!

Drept urmare, actrița a ales să țină o dietă personalizată, în sensul că a inventat-o singură, iar rezultatele nu numai că s-au arătat destul de repede, dar Monica nici nu s-a mai îngrășat de atunci. Iată care sunt cele trei regul simple de la care actrița nu s-a abătut pe parcursul dietei!

Regula nr. 1: obligatoriu, trei mese pe zi.

Regula nr. 2: nu consumați grăsimi, alcool și dulciuri (nici măcar înghețată, nu e doar o apă fără calorii și zaharuri!), toate acestea stimulează secreția de insulină și, automat, depunerea grăsimilor.

Regula nr. 3: beți minimum doi litri de lichide pe zi (asta exclude, evident, sucurile dulci și pe cele carbogazoase) și consumați multe legume în stare crudă sau fierte la abur ori preparate la grătar.

Regula nr. 4: renunțați la gustările dintre mese și nu repetați felurile de mâncare, pentru a nu interveni monotonia și obișnuința.

Dieta actriței Monica Bellucci

„Am reușit să slăbesc învăţând să spun nu”, recunoștea actrița și, într-adevăr, pentru a ține acestă dietă este nevoie de multă voință, dar și rezultatele sunt pe măsură. Mai mult, actrița a recunoscut că și sportul a ajutat-o să revină la forma inițială și să-și tonifice musculatura: „Gimnastica m-a ajutat sa-mi regăsesc forma fizică, dar să am şi un sentiment de bine în corpul meu”. 

Iată care este dieta care a ajutat-o pe Monica Bellucci să slăbească 18 kilograme:

Ora 11: un măr.

Prânz: o salată de crudităţi, 70 g carne sau peşte la grătar sau fierte, legume fierte în aburi, 150 g paste, orez sau cartofi, 20 g brânză, 1 fruct.

Ora 17: un ceai natural fără zahăr.

Cină: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudităţi, un iaurt, un fruct. 

Foto: Hepta

Cum a slăbit Monica Bellucci 18 kg cu o dietă inventată de ea. Actrița a folosit patru reguli simple!Cum a slăbit Monica Bellucci 18 kg cu o dietă inventată de ea. Actrița a folosit patru reguli simple!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter